slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Zver od Racunara

2.800 €Fiksno

Beograd
Korišćeno
Dostupno odmah
179
3
pre 3 dana
Milos Petrovic online
Član od 12.12.2020.
Svi oglasi

Prodajem svoju Gaming Zver

 

Komponente:
Procesor: Rayen 7 3800 XT - 4.7 Hz
Maticna:  Aorus X570 ELITE Gaming
Ram: 32 GB 3600 Mhz = 4 komada po 16 GB DDR4 RGB KINGSTON
Vodeno Hladjenje: NZXT KRAKEN X73 RBG
HDD: TOSHIBA - 1 TB
SSD: Samsung 970 EVO PLUS M.2 - 500GB
SSD: Kingston 2TB M.2 NV2
Napajanje: ASUS ROG STRIX 750w 80+ GOLD SERTIFIKAT GAMING
Kuciste: Cooler Master H500P Mech RBG
Sistem: Win10 - 64
Graficka: ASUS TUF GAMING 3060 OC 12GB DDR6 Nvidia

 

Procesor ima 2,3 god Garancije , ja sam ga pustio da radi automatski da sam regulise clock .  

Maticna ima isto 2,3 god Garancije , ima RBG koji se kontrolise preko programa sto se tice USB ima taman onoliko koliko treba cak nisam ni sve popunio. Maticna ima svoje kulere koje se pale kad zatrebaju. Maticna je ATX sto znaci da je velika.  

Ram imam FULL . Stavio sam sva 4 komada koliko mi dopusta Maticna. Imaju RBG koji se kontrolise preko programa. Ja misli da imaju preko 10 god Garancije. Otvaranje stranica na Googlu se ne osete koliko su brzi , sve ide tako glatko.

Vodeno Hladjenje je kad sam ja uzimao bilo najbolje od NZXT jedino bolje od njega je ono sto ima PUMPU koja ima ekran. Hladjenje moze da se kontrolise preko programa , moze da menja boje u nedogled. Iskreno ne znam sta da kazem za hladjenje , ja komp ne GASIM tako da spavam bez problema. Jako su tihi i ventilatori ima ih 3 komada i sama pumpa bas su NECUJNI. Procesor se ne greje puno pa nemaju sta da drece. Ja sam ih podesio da rade lagano. Kad su zahtevnije igrice rade jace logicno ali mi nikad nije smetala buka jer se posle smire i oper rade normalno. Nema sta ostalo da dodam , Garancija je 5 god.

HDD sam uzeo da bi na njega mogao da skladistim sve od igrica do muzike i slika. Gledao sam da brzo otvara podatke tako da nisam stedeo mnogo na njemu. Garancija nisam siguran  mislim 2,3 god ako ne i vise.  

SDD imam 2 komada. Ovaj Samsung 500gb tu sam stavio operativni sistem da bi mogao da mi brzo pali komp i da jednostavno sam PC radi brze . Garancija 5 god.
Drugi SDD sam kupio skoro posto sam napunio i HDD I SDD i zatrebalo je jos mesta tako da sam uzeo jos jedan brz KINGSTON 2TB Grancija 3 god.  

Napajanje je ASUS ima svoj ventilator koji  ima MOD da se ukljuci ili iskljuci. Garancija 10 god. Napajanje i vise nego dovoljno jer nemam neke ovde potrosace. Cak i pod punim opterecenjem radi bez problema.

Sistem win10 - 64 njega dobijate uz komp je je bolji nego 11 , naravno ocisticu vam komp skroz samo cu vam ostaviti bitne stvari da samo mozete da upalite i koristite bez da se cimate nesto. Cak cu vam ako zelite ostaviti neke igrice

Graficka je TUF 3060 ima 3 kulera i ima 3 god garancije. Ventilatori se pale sami po potrebi. Nikad nisam mucio graficku sa nekim ULTRA podesavanjima , uvek sam igrao skromno na HIGH ili cak na VERY HIGH malo sam vise skroman. Graficka nije sad neka ULTRA bruka al ce da vam zavrsi svaku igricu bez problema nije bas i da nije jaka. Bitno je da radi sve bez problema. Pogotovo sto sama graficna ima njen program , tacnije NVIDIA program i za snimanje i da sam program odredi najbolja podesavanja.  
Grficka je tiha  kad su jace igrice cuje se kao i svaka druga graficka cak i one skupe jbg ne moze da se ne cuje. Ima RGB , I nije neki potrosac , Kupio sam je ja milsim prosle ili predprosle godine.

Kuciste mi je mnogo zao da dam jer mi je to najaca stvar i prelepo je ima 2 Godine garancije. Ima 2 OGROMNA ventilatora koja imaju gore na panelu da se menjaju boje , oni su u BIOSU podeseni da rade po stepenima i kad je toplije oni krenu jace da se vrte mada vi to mozete da promenite ja sam stavio najbolje sto sam mogao. Kuciste ima filtere za prasinu , drzao sam ga neko vreme na stolu da ga gledam posto ima zatamljeno kaljeno staklo i gledao sam ga kako svetli nocu, sam je na podu jer imam 2 monitora i smeta mi. Kuciste je NECUJNO al stavrno , spavam ZNAM. Ima i 2.0 i 3.0 za USB. Sto se tice vazduha ima ga i previse , prednji panel pa onda sa gornje strane pa sa zadnje ma svuda ima flou. Cistim da redovno kad se setim tako da prasine i nema toliko. Kuciste mi je najaca stavr a i realno premocno izgleda.

Za svaku komponentu imam Garanciju i Originalnu kutiju za svaku stvar koju sam kupio i to ide ako budete hteli da uzmete. Komp je koriscen za Gaming za Internet , i snimanje klipova , render  i bez problema je gurao sve i to brzinski.  Menjam ga da bi uzeo jos jacu Zver a i jednostavno hocu da menjam komp na svake 2 godine. Jednostavno volim racunare i volim da ih skalpam. Hteo sam jos neke stvari da uradim al na kraju sam odustao posto treba mnogo para i ovako sam dao dosta. Komp je takticki sastavljen tako da svaka komponenta je tu sa razlogom i sve je premereno tacno. Cak sam i za pastu za Procesor uzeo najbolju.

Ja bi licno preuzimanje jednostavno ne bi da rizikujem da se nesto desi.
Ide naravno u originalnu kutiju Kucista posto nisam nista bacao vec sve drzim od kablova do srafova , papira itd.

 

Sve sredjujem samo da sednes upalis i odmah koristis.
Sve moze da se dogovorimo u DM

ID Oglasa: #165755506
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.