slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Bluetooth slušalica s mikrofonom- crne

3.000 din

Leskovac
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
161
4
pre 10 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Srđan
Član od 16.07.2011.
kp izlog

u   ponudi 

 

Bluetooth slušalica s mikrofonom- crne

          Slušalice su iz Nemačke isprobane rade odlično. . .

idu sa bazom za punjenje i sa kablićem mikro usb za punjenje.

 

funkcijom isključivanja zvuka, sa bazom za punjenje, Bluetooth V5.0, Bluetooth slušalice na uhu za mobitele, Skype, PC, ured i dom. pozivni centar, ured, Skype (crno)

 

·         AIKELA BH-M9A bluetooth slušalica omogućila je CSR-ovu najnoviju CVC tehnologiju za uskopojasne i širokopojasne glasovne veze, poseban mikrofon za smanjenje buke jamči jasnu komunikaciju u većini uvjeta, uključujući smanjenje buke vetra.

·         Praktičan i profesionalan dizajn. Bežične bluetooth slušalice s funkcijom isključivanja mikrofona, bile bi od velike pomoći kada želite napustiti sto tijekom poziva. U pakiranju s bazom za punjenje, kada se baza za punjenje poveže s USB punjačem putem mikro  USB kabela, spustite bluetooth slušalice i punite.

·         Cijelodnevne udobne slušalice. Bluetooth slušalice lagane poput jajeta dolaze s mekim pjenastim jastučićem za uši, podesivom trakom za glavu od nehrđajućeg čelika  i 240° rotirajućim držačem mikrofona nude vam iznimno udoban osjećaj čak i ako biste trebali naporno raditi cijeli dan.

·         200H vrijeme čekanja i kompatibilnost Punite 2 sata kako biste vratili 200 sati čekanja i 17 sati razgovora (kada je glasnoća 50%).  Osim toga, bluetooth slušalica se može upariti s bilo kojim uređajem koji podržava bluetooth i povezati dva bluetooth uređaja u isto vrijeme, naširoko se koristiti za telefonsku prodaju, usluge telefonskog savjetovanja i telekom operatere itd.

·         Višenamjenska Bluetooth slušalica.  Višenamjenska tipka i tipka za glasnoću , omogućavaju reprodukciju/pauzu/prethodnu/sljedeću pjesmu i ponavljanje/odgovaranje/podizanje/odbijanje poziva itd. , omogućuju fleksibilnije korištenje.

 

POSTAVLJENE SLIKE SU U VELIKOJ REZOLUCIJI DA BISTE SE UVERILI U TAČNOST NAVODA O OPISU PREDMETA. .
Neke slike kao i opis su preuzete sa neta, bez namere da se krše autorska prava.
AKO IMATE PITANJA RADO ĆEMO VAM ODGOVORITI U DOMENU NAŠEG ZNANJA,
slanje nakon uplate na LIČNI tekući račun račun.
Ubacite nas u vaš adresar (opcija DODAJ U ADRESAR)!  
               Tako cete moci uvek da nas nadjete za slucaj da je neki oglas
MOLIMO VAS POGLEDAJTE I OSTALE NAŠE PONUDE NADAMO SE DA ĆE SVAKO NAĆI NEŠTO ZA SEBE. . . . .

K. S.

kutija slušalice

foto laboratorija

 

TOPLA PREPORUKA

ID Oglasa: #141662501
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.