slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 12

JBL Quantum ONE

29.990 din

Novi Sad
Novo
261
2
pre 4 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Audio plus
Član od 10.02.2012.
kp izlog
Fiskalni račun garancija 2 godine.
Slušalice imamo na lageru i možemo ih poslati isti dan kada se poruče.

JBL Quantum ONE žičane gejmerske slušalice.

Svaki zvuk je važan! Pretvorite svoju igru u epski događaj! Posedujte igru sa sveobuhvatnim i tačnim zvukom koji vam omogućava da čujete baš svaku eksploziju gde god se ona desila. To omogućava QuantumSPHERE 360 sistem uz pomoć kojeg možete da locirate i najmanji pokret glavom i na osnovu toga preračunate položaj protivnika što Vam daje superiornu prednost (samo na računaru).

Memorijska pena na jastučićima za uši omogućava da uživate u konforu i tokom dugotrajnih gaming sesija.

JBL Quantum ONE su kompatabilne sa Windows Sonic Spatial Sound-om za još veći užitak tokom igranja.

Povezivanje je preko USB kabla na PC računare, dok se preko 3.5 mm povežite sa PlayStation, XBOX, Nintendo Switch konzolama, kao i sa pametne telefonime, MAC i VR uređaje. Takođe, preko Bluetooth 5.0 konektujte se na bilo koji Bluetooth uređaj oko Vas.

Osetite igru uz JBL QuantumSURROUND audio sistem (samo na PC računaru) koji omogućava da tačno čujete odakle dolazi metak, gde neprijatelj šeta, odakle dopire buka. .. budite korak ispred protivnika. Slušalice su opremljene sa DTS Headphone: X v2.0, a poseduju i serfitifikat od DISCORD-a. Uz ANC (active noise cancelling) uživajte u komunikaciji sa saigračima.

Specifikacija:

Proizvođač JBL Tip Gejmerske slušalice Model JBL Quantum ONE Povezivanje Žično USB i 3.5 mm Zvučnici 50mm dinamični Boja Crna Pozadinsko osvetljenje RGB Mikrofon Da, jednosmerni boom ANC Frekvencija (slušalice) 20Hz - 40kHz Max. ulazna snaga 20 mW Osetljivost (slušalice) 95dB SPL @1kHz/1mW Impedensa (slušalice) 32 ohm Kompatabilnost PC, XBOX, PS4, NSW, MAC, Smartphone, VR Frekvencija (mikrofon) 100Hz - 10kHz Osetljivost (mikrofon) -41dBV @ 1kH/Pa Dimenzije (mikrofon) 6 x 2.7 mm Težina 369 g
What's in the box?

JBL Quantum ONE headset

3.5 mm audio cable

calibration microphone Detachable boom microphone windshield foam for microphone

Type-C to A cable with Game / Chat Balance Dial


AUDIO PLUS DOO

Stražilovska 23

Novi Sad

tel: +381 21 66-11-302

office@audioplus. rs



ID Oglasa: #115275158
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.