slika
slika
slika
slika
1 od 4

Overnight Ghs-402 Overnight Stereo Slusalice Sa Mikrofonom+

1.100 din

Boljevac
Novo
352
2
pre 14 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Overnight online
Član od 16.04.2018.
kp izlog

MHS-402 = GHS-402.
Kontorla jacine.
Dimenzije zvucnika: 40mm
Otpor: 32 oma±10%
Frekuencija: 20-20000Hz
Osetljivost: 105dB±3dB
Max. ulazna snaga: 100mV
Mikrofon: Sklapajuci
Frekuencija: 20-16000Hz
Osetljivost: -54dB±3dB
Konektori: stereo 3,5mm prikljucak x2kom
Dužina kabla: 1,8m±0,2m

Slušalice za racunar sa rotirajuæ im mikrofon. Podesivia traka sa udobnim velikim jastucicima za uši. Pogodan za upotrebu za notebook ili desktop PC.   Jasno visok kvalitet zvuka. Robustan dizajn. Savršen za muziku, igre i internet razgovore

RECENZIJA: Headset je jako interesantnog dizajna, a namenjene su pretežno ljubiteljima vecih gabarita. Sa druge strane veci gabariti ovog modela ne ostavljaju takav utisak u toku korišcenja što je svakako ostavilo pozitivan utisak na nas. Slušalice su napravljene naravno u kombinaciji plastike, sunð era i kože. “ Rajf” koji povezuje levu i desnu stranu je napravljen od kvalitetne, ali i fleksibilne plastike koja se lako prilagoð ava velicini glave. Rajf je takoð e obložen sunð erom i kožom koji stvaraju jak osecaj udobnosi prilikom korišcenja, a ujedno ne stvaraju napor u toku dužeg korišcenja. Plastika od koje je headset napravljen je solidnog kvaliteta sa uglað enom crnom bojom i crvenim detaljima. Ono bez cega je nemoguce zamisliti headset jeste mogucnost promene precnika, što je u ovom slucaju moguce preko plasticnih šina na levoj i desnoj strani. Sa jedne strane nedostatak predstavlja što šine nisu od metala, mada u svakom slucaju plasticne šine na ovom modelu nisu loše izrað ene.  

Pogledajte nas kp izlog.  
Sve proizvode saljemo na celoj tertoriji Srbije.
Rok isporuke od 24 do 72 sata.
Uz svaki kupljeni proizvod se dobija fiskalni isecak i gotovinski racun.
Radno vreme:
Ponedeljak - Petak
09 - 17 h

ID Oglasa: #82332645
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.