slika
1 od 1

BOSCH GKS 140 06016B3020 Kružna testera - cirkular

13.500 din

Beograd | Zemun
Kao novo - nekorišćeno
3
0
pre 13 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Markoni
Član od 18.07.2012.
Svi oglasi

Novo. Garancija i fiskalni racun 2 godine. Vreme nabavke 1-5 dana.

 

 

VAZNO PROCITATI. Svi artikli se porucuju, vreme nabavke je 1-5 radnih dana. Nakon Vase potvrde ja kupim i prosledim Vama, bavim se preprodajom. Uz svaki artikal se dobija fiskalni racun (ne na ovu sumu) koji Vam sluzi kao garancija ili i propratna garancija jednog od lanaca prodavaca tehnike. Svi artikli su novi. Cene su fixne. Svaki kontakt je putem kp poruka. Mogucnost nabavke drugih komponenti, slobodno pitajte sve sto Vas interesuje.

ID Oglasa: #165968499
Informacije

Preferiram lično preuzimanje, a pouzećem ne šaljem ako kupac ima manje od 50 pozitivnih ocena, odnosno ako ima negativne ocene, u tom slučaju zahtevam uplatu novca pre slanja. Prilikom slanja, koristim isključivo PostExpress i šaljem isključivo na odgovornost kupca.  

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.