slika
slika
1 od 2

Canon PIXMA 1pl mastila 5x100ml

1.800 din

Bačka Palanka
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
10
0
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Ostojic Nikola
Član od 13.03.2009.
Svi oglasi

1 pikolitarska INK-JET mastila namenjene samo za CANON PIXMA stampace-kertridze, extra kvaliteta da zadovolji svakog korisnika, licno ih koristim. . .  

SVI CANON PIXMA stampaci-kertridzi mogu da se pune ovim mastilima i ja to garantujem. . .  

 

Cena se odnosi na ceo set, svih 5 bočica za 1800din.

Uz boje koje prodajem saljem i uputstva za preciznu samodopunu odgovarajucix PIXMA kertridza (u zavisnosti od korisnika do korisnika), kompletno uputstvo i boje, sve na jednom mestu, dajem garanciju za boje i besplatno savetovanje. . .  

POGLEDAJTE U MOJIM OGLASIMA KLINER, nije obavezan ali je jako koristan i delotvoran, u momentu zacepljenja mlaznica i kada glava zapekne jedino on pomaze!  

U paketu se nalazi 5 bocica zapremine 1 Decilitar (svaka posebno), sto podrazumeva Yellow(zuta), Magenta(crvena), Cyan(plava), Black (crna) i PGBK Pigmentna Crna. . .


NAJBOLJA INK JET MASTILA ZA STAMPACE, svi BRENDOVI

CANON PIXMA, HP, EPSON, LEXMARK, BROTHER

ID Oglasa: #165910882
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.