slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 14

CORSAIR Cherry MX Silent RGB DEU

9.850 din

Beograd | Zvezdara
Kao novo - nekorišćeno
420
2
pre 13 dana
Odgovara na 80% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Miloš
Član od 08.04.2008.
kp izlog
Corsair Gaming Strafe RGB Mechanical Gaming Keyboard, Backlit Multicolor LED, Cherry MX RED (CH-9000227-NA)

Napomena: Tastatura je koriscena. U odlicnom stanju. Pukla je zabica na dodatku za naslon ruku i fali zabica za podesavanje nagiba tastarure.

Brend Corsair
Proizvođač Corsair
Boja Multi
Visina predmeta 2 inča Širina predmeta 8.97 inča Dimenzije proizvoda 46,99 k 22,78 k 5,08 cm; 1,84 kilograma Broj modela predmeta CH-9000227-NA Radio frekvencija bežičnog tipa 2,4 GHz Broj USB 2.0 portova 1 Napon 240 Volti Hardverska platforma Vindovs_8 Da li su baterije uključene br Uključene komponente STRAFE RGB mehanička tastatura za igre, FPS i MOBA kompleti poklopca, izvlakač tastera, brzi vodič Proizvođač Corsair Težina predmeta 1 kg 840 g



Roba je uvoz iz Nemačke i Francuske. Proizvedena je za tržište EU, shodno tome je takvog kvaliteta. Predmet prodaje je ono što je u opisu oglasa i što vidite na slikama. Sva roba se proverava pre slanja. U slučaju da robu želite da vratite ili zamenite, roba se vraća bez otkupnine u originalnom pakovanju sa svim pripadajućim delovima. Robu mozete vratiti ili zameniti u roku od dva dana od prijema robe ukoliko roba ne odgovara opisu oglasa i slikama iz oglasa. Kada utvrdimo da je proizvod naš i neoštećen, novac se vraća kupcu u iznosu cene proizvoda(troškove vraćanja snosi kupac).

Kupovinom vise artikala ostvarite popust. Isporuka je brzom poštom na teritoriji Srbije danas za sutra. Može i lično preuzimanje.

Za više informacija pozovite 0649304444 Miloš

Pogledajte moj KP Izlog-HVALA

ID Oglasa: #130432149
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.