slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Jednorucna tastatura

1.999 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
442
4
pre 13 dana
Odgovara na 76% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Denis Shop
Član od 28.11.2020.
Svi oglasi
 Jednoručna tastatura je ergonomski dizajnirana da smanji umor. Velika tastatura na području oslonca za dlanove omogućava vam upotrebu sa manje stresa. Novi raspored tastera, brz i fleksibilan rad, savršen za igranje.
◆ Mini Mini-igračka tastatura sa 35 tastera: sadrži sve tastere koji su vam potrebni za igranje. Oni su blizu jedan drugom, tako da ne morate da istegnete prste ili da premestite ruku da biste došli do tastera koje trebate da svirate.
◆ 【Tastatura sa pozadinskim osvetljenjem】 Omogućava vam da prilagodite više boja. Igre možete lako igrati čak i kada ste u polumraku. Nudite zapanjujuće svetlosne efekte. LED režimi pozadinskog osvetljenja. Noću je veoma kul i daje osećaj misterioznosti. Pozadinsko osvetljenje se može prilagoditi željenoj boji uređaja i podržava razne hladne dinamičke svetlosne efekte. Možete stvoriti svoju jedinstvenu tastaturu.
【Izdržljiv i prenosiv】: Metalna i ABS konstrukcija, 35 tastera, gaming čip, izdržava hardcore igranje. Jednoručna tastatura sa prenosivim dizajnom koju možete poneti sa sobom bilo gde i bilo kada, idealno za upravljanje jednom rukom. Dug vek trajanja i dobra otpornost na habanje, opleteni kabl sa USB priključkom, optimizovan izgled, lako zadovoljavaju vaše potrebe za igranjem.
【Kompatibilnost i Plug & Plai】 Jedna ruka kompatibilna je sa Vindovs KSP, Vindovs Vista i Vindovs 7, Vindovs 8, Vindovs 10, MAC OS Ks i drugim operativnim sistemima. Plug and plai, nije potrebna nikakva operacija.

Opis: Gaming tastatura Jednoručna tastatura sa 35 tastera i LED kablom, ergonomsko USB pozadinsko osvetljenje za mehanički osećaj u PUBG LOL igrama

Lista potrepština za putovanje

1 k proizvod, 1 k ručno, 1 k kutija za pakovanje


Potrebni podaci za poručivanje  su:
Ime
Prezime
Broj
Grad
Mesto/naselje
Moguće porucavnje na sledeći broj
0612097951
Slanje se obavlja postexspressom
Pogledajte  naše  ostale ponude
ID Oglasa: #110651986
Informacije
Postovani

Mozete poruciti putem poruke Ili pozovite

Upisite vase ime, prezime, adresu i broj telefona.

Mozete poruciti I preko poruke SMS/Viber/WhatsApp na broj telefona

☎️☎️☎️ 0601411300 ☎️☎️☎️

Svi proizvodi su u fabrickom pakovanju NOVO

Tu smo za sva pitanja u vezi proizvoda

Srecna kupovina
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.