slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Mini bežična tastatura K-K700C NOVO

1.200 din

Beograd | Zemun
Kao novo - nekorišćeno
10
3
pre 10 dana
Odgovara na 6% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Zoran
Član od 24.07.2012.
kp izlog

Opis proizvoda:


Mini bežična tastatura K-K700C


Karakteristike:

 

KVERTI tastatura: Mini veličina sa punom KVERTI tastaturom , 92 tastera, multimedijalnim kontrolnim tasterima, tasterima za pomeranje i dodirnom tablom.
Dodirna tabla: Ugrađena inteligentna tačped visoke osetljivosti Tačped podržava funkcije sa više prstiju. Jedan klik u zavisnosti od levog miša, dva klika u zavisnosti od desnog miša, prevlačenje sa dva prsta kao rotirajući ekran.
RGB osvetljenje: crvena, narandžasta, žuta, zelena, plava, indigo, ljubičasta, prebacite nasumično, pogodnije u odsustvu svetlosti.
Funkcija automatskog spavanja i buđenja: Tastatura takođe ima automatski režim spavanja i buđenja, automatski će preći u režim spavanja nakon 3 minuta neaktivnosti i može da se probudi pritiskom na bilo koji taster.
Ergonomski dizajn: Dizajniran sa inovativnim oblikom, kompaktan, lagan i potpuno opremljen, što vam može pružiti udobniji osećaj.
Ugrađena punjiva litijum-jonska baterija od 1020 mAh: Može se koristiti više od 72 sata i do nekoliko nedelja u stanju pripravnosti nakon potpunog punjenja.
Kompatibilan sa: PC, SmartTV, Pad, Google Android TV Bok, Ksbok 360, HTPC, IPTV, Raspberri Pi, pametnim telefonom (OTG), PS3, notebook računarom i mnogim drugim.


Sadržaj paketa:

 

1 X bežična tastatura
1 X kabl za punjenje
1 X bežični prijemnik (nalazi se u odeljku za baterije)

 

PS. Provera dostupnosti artikla na 060/556-557-4.

ID Oglasa: #164386180
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.