slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Newmen GM610 60% Bezicna/BT Mehanicka tastatura Blue Switch

5.000 dinFiksno

Grocka
Kao novo - nekorišćeno
713
32
pre 12 dana
Odgovara na 62% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Miloš 061-1361-898 Boleč
Član od 30.09.2013.
Svi oglasi

Nova, testirana ispravnost.

 

Newmen GM610 60% Wireless Mechanical Gaming Keyboard, Wired/Bluetooth Keyboard with Extra Keycap Set, RGB Backlit,61 Anti-Ghosting Keys, Programmable, Hot-Swappable, for Windows Mac Android(Blue Switch)

 

 

[Mehanička tastatura 60 procenata] Ova mehanička tastatura od 60% je u kompaktnom rasporedu od 61 taster sa 61 ne-konfliktnim tasterom (N-taster rollover). NEVMEN GM610 tastatura je samo 60% normalne mehaničke tastature, 100% je funkcionalna. Tastatura od 60 procenata pogodna za poslovne kancelarijske igre za kućnu upotrebu i može vam pomoći da uštedite više prostora na radnoj površini.


[Kladna tastatura sa RGB pozadinskim osvetljenjem] Ova tastatura za igre sa 60 procenata sa 19 efekata RGB pozadinskog osvetljenja, 4 nivoa osvetljenosti, 5 nivoa brzine osvetljenja. Takođe možete prilagoditi svoj jedinstveni RGB efekat ili ga jednostavno isključiti radi uštede energije. Ova mehanička tastatura za igre poboljšava ambijent vaše igre dok igrate.


[Žična i bežična tastatura za igre] NEVMEN GM610 60% tastatura podržava USB-C i 3.0+5.0 bluetooth interfejs tastature. Imate mogućnost da povežete do 3 različita uređaja u režimu bežične tastature i lako prelazite između njih.


[Poklopci tastera sa dvostrukim udarcem i zamena bez isključivanja] Ova bežična mehanička tastatura za igre pričvršćuje set rezervnih poklopaca tastera različitih boja. Poklopac tastera sa dvostrukim ubrizgavanjem obezbeđuje kristalno čisto ujednačeno pozadinsko osvetljenje i nikada ne bledi. Funkcija koja se može brzo menjati može vam omogućiti da prilagodite svoju mehaničku tastaturu sa različitim kombinacijama rasporeda na tasterima i 3-pinskim prekidačima (Outemu).


[Makro snimanje i kompatibilnost] Ova tastatura za računarske igre može da se poveže sa vašim računarom, laptopom, tabletom, pametnim telefonom. Možete da snimate makroe NEVMEN GM610 mehaničku tastaturu, lako dodelite makroe preko softvera. A tastatura od 60% je kompatibilna sa Vindovs, Mac i Android sistemima. Preuzimanje softvera: bit. li/38Tm367, uputstva za remapiranje Mac tastature: bit. li/3sOKS7KSZ


[Program za tastaturu GM610 koji se može nadograditi] Pružamo nadogradnju firmvera na zvaničnom vebu, dodajući više funkcija ovoj tastaturi od 60 procenata, kao što su podešavanje jačine zvuka, podešavanje plejera, prebacivanje Vindovs i Mac računara. Približavanje funkcije mehaničke tastature od 60% tastaturi pune veličine, susret sa svim vrstama navika kucanja.

ID Oglasa: #152230668
Informacije

Lično preuzimanje kod mene u Boleč-u.

Slanje iskljucivo postexpress-om!

 

Garancija 2 nedelje od datuma preuzimanja proizvoda!

Ne radim rezervacije bez simbolicne kapare.

 

Ne vrsim povracaj novca za pogresno narucene artikle!


Ne odgovaram clanovima sa novim nalozima, malim brojem ocena i koji nemaju kompletne podatke, vise negativnih ocena itd.

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.