slika
1 od 1

Tastatura FANTECH MK871rgb zicna crna

6.300 din

Beograd | Novi Bg.
Kao novo - nekorišćeno
516
3
pre 5 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Bojan 0654002171 09-20h
Član od 22.06.2009.
kp izlog
Tastatura FANTECH MK871rgb zicna crna


Na globalnom IT tržištu možete videti ne samo predstavnike velikih kompanija, već i veoma ambiciozne start-up kompanije. Jedna takva kompanija je Fantech. Njena nova ideja - Fantech Pantheon MK871 gaming tastatura nije inferiorna sličnim modelima drugih poznatijih brendova, a sada ćemo otkriti zašto. Dizajn modela je napravljen u popularnom stilu Art Nouveau sa dodatnim elementima. Crna mat boja je prijatno kombinovana sa okolinom. Još jedna od karakteristika dizajna tastature je višebojni dugmad za LED pozadinsko osvjetljenje, tako popularna u našem vremenu među korisnicima. Uključeno pozadinsko osvetljenje može raditi u 8 različitih režima (uključujući i personalni/ prilagođeni režim rada). Visok položaj dugmadi će vam pomoći da preciznije pronađete na pravim mestima na tastaturi, pružajući dodatnu udobnost.
Fantech Pantheon MK871 koristi mehaničke tastere. Ovaj model je kompaktna verzija, tako da ima samo 87 tastera. Ako želite da uštedite prostor na stolu i dobijete tastaturu na nivou turnira, ova opcija je posebno dizajnirana za vas! Ova tastatura podržava tehnologiju Anti-Ghosting: mogućnost istovremenog pritiska do 87 tastera. Uređaj je opremljen sa kablom za povezivanje dužine od 1,5 metra. Ako usporedite sve parametre, možete zaključiti da je kvalitet tastature na najvišem nivou, a da funkcionalnost nije niža od konkurencije.

Karakteristike:
Kutija je izrađena od kvalitetne aluminijske legure i ABS plastike
Tehnologija Anti-Ghosting: moguc nost istovremenog pritiska do 87 tastera
Frekvencija odziva: 1000 Hz
Individualno LED osvetljenje svakog tastera
8 pozadinskog svetla (uključujući 1 podesivo)
3 profila (+3 podesivi profili) Tasteri: promenjivi, dvoslojni
Kailh Blue Switches
Tačka uključivanja: 1,9 ± 0,4 mm
Operativna sila: 50 g
Ključni vek trajanja: 70 miliona klikova

Tehničke specifikacije:
Tip tastature: Gaming
Interfejsi: USB
Dužina kabla: 1.8m
Prečice na tastaturi: Da US raspored tastera ( QWERTY)

Robu mozete licno preuzeti na NBG bloke 45 na okretnici tranvaja i Autobusa. Saljem pozuecem ukoliko niste u mogucnosti licno da dodjete.

Dolazak na zeljenu adresu naplacujem 200-300din samo Bg

Reklamacija

U slučaju reklamacije(deo neispravan ili ne odgovara vasem modelu) kupac je dužan proizvod vratiti putem kurirske službe o svom trošku, ili licno. Zamena se vrši po prijemu vraćenog proizvoda.
ID Oglasa: #53676174
Informacije

Porucivanje za isti dan je do 14h.  

 

Licno preuzimanje od 16-20h na Novom Beograd Dr. Ivana ribara 130 jedna stanica pre okretnice

Sem telefona, oni se dostavljaju U Beogradu

 

 

Radno vreme

 

Ponedeljak-Petak 09-20h

 

Vikendom ne radimo, ali se javljamo za porucivanje.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.