slika
slika
slika
1 od 3

Tastatura gejmerska meh. + mis zicni MVP-861 crni FANTECH

Kontakt

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
181
0
pre 12 dana
Odgovara na 80% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Vladimir 0603874627 online
Član od 19.11.2012.
kp izlog
Na globalnom IT tržištu možete videti ne samo predstavnike velikih kompanija, već i veoma ambiciozne start-up kompanije. Jedna takva kompanija je Fantech. Njena nova ideja - Fantech Pantheon MVP-861 gaming tastatura nije inferiorna sličnim modelima drugih poznatijih brendova, a sada ćemo otkriti i zašto. Dizajn modela je napravljen u popularnom stilu Art Nouveau sa dodatnim elementima. Crna mat boja je prijatno kombinovana sa okolinom. Još jedna od karakteristika dizajna tastature je višebojni dugmad sa LED pozadinskim osvjetljenjem, veoma popularna u danas među korisnicima. Uključeno pozadinsko osvetljenje može raditi u 8 različitih režima (uključujući i personalni/ prilagođeni režim rada). Visok položaj dugmadi će vam pomoći da preciznije pronađete na pravim mestima na tastaturi, pružajući dodatnu udobnost.  
Fantech Pantheon MK871 koristi zasebne super kvalitetne mehaničke tastere.   
Ovaj model tastature je kompaktna verzija, tako da ima samo 87 tastera. Ako želite da uštedite prostor na stolu i dobijete tastaturu na nivou svakog turnira, ova opcija je posebno dizajnirana za vas! Tastatura podržava tehnologiju Anti-Ghosting: mogućnost istovremenog pritiska do 87 tastera. Tastatura je opremljena sa kvalitetnim kablom za povezivanje dužine od 1,5 metra. Ako uporedite sve parametre, možete zaključiti da je kvalitet tastature na najvišem mogućem nivou, a da funkcionalnost nije niža od konkurencije.  

Karakteristike:  
Kutija je izrađena od kvalitetne aluminijske legure i ABS plastike
Tehnologija Anti-Ghosting: moguc nost istovremenog pritiska do 87 tastera
Frekvencija odziva: 1000 Hz
Individualno LED osvetljenje svakog tastera
8 pozadinskog svetla (uključujući 1 podesivo) 
3 profila (+3 podesivi profili) Tasteri: promenjivi, dvoslojni
Kailh Blue Switches
Tačka uključivanja: 1,9 ± 0,4 mm
Operativna sila: 50 g
Vek trajanja: 70 000 000 (70 miliona) klikova po tasteru

Tehničke specifikacije:  
Tip tastature: Gaming
Interfejsi: USB
Dužina kabla: 1.8m
Prečice na tastaturi: Da
US raspored tastera ( QWERTY)
ID Oglasa: #67468333
Informacije

Primopredaja se moze obaviti licno, u Beogradu, ili slanjem kurirskim sluzbama. Svaki drugi vid dopreme I preuzimanja je stvar dogovora.

Za narucivanje potrebno je napisati ime i prezime, adresu i kontakt telefon.

Za vise informacija nazovite

0603874627

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.