slika
slika
slika
1 od 3

Tastatura Redragon Horus Mini, wired&2.4G&BT red

9.999 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
5
0
pre 10 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Cellphone 021
Član od 14.10.2023.
Svi oglasi

Redragon Horus Pro Mini bežična tastatura za igre je odlična opcija za modernije iskustvo igranja.

Njegov ultra tanak niskoprofilni dizajn idealan je za uštedu prostora, a da pritom i dalje dobijete iskustvo igranja visokih performansi.

Njegov raspored od 60% sadrži 61 taster koji koriste OUTEMU Red niskoprofilne prekidače koji mogu da se menjaju tokom rada za linearan osec´ aj sa tihim nivoom zvuka što ga čini idealnim i za kancelariju i za igranje.

Horus Pro Mini se povezuje sa vašim računarom na 3 različita načina zahvaljujuc´ i svojoj bežičnoj vezi od 2,4 GHz, Bluetooth 5.0 i brzom USB Tip-C kablu kako biste osigurali da igrate na najvišim nivoima uz najmanju količinu kašnjenja ulaza.

Gornji deo tastature je napravljen od izdržljivog aluminijumskog materijala koji poboljšava strukturu i naglašava RGB pozadinsko osvetljenje od 16,8 miliona boja.

 

IM17481

ID Oglasa: #164334420
Informacije
  • Robu šaljemo PostExpress-om
  • Svi proizvodi su deo ponude i nisu uvek dostupni za poručivanje, pa Vas molimo da se prvo raspitate o dostupnosti željenog proizvoda.
  • Trudimo se da svi opisi, slike i cene budu tačni, ali ne garantujemo da nema grešaka.
  • Vreme dostave je 2-7 radnih dana
  • Lično preuzimanje nije moguće
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.