slika
slika
slika
1 od 3

ZIFRIEND ZA981 Mehanička tastatura crveni switch belo/plava

3.890 din

Novi Sad
Novo
5
0
pre 11 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
internet prodaja ♔ kupi-lako␞
Član od 10.07.2008.
kp izlog

NOVO

 

ZIFRIEND ZA981 Mehanička tastatura crveni switch belo/plava

 

 

 

98 taster
Zifriend ZA981 je kompaktna tastatura punih dimenzija sa 98 tastera. Ona kombinuje funkcionalnost i praktičnost u elegantnom dizajnu. Sa udobnim iskustvom kucanja i intuitivnim rasporedom, savršena je kako za casual korisnike, tako i za strastvene. Uključivanje potpunog numeričkog tastera poboljšava produktivnost, dok njen moderni estetski dodir dodaje stilsku notu svakom radnom prostoru. Doživite najbolje od kompaktnog dizajna bez kompromisa po pitanju karakteristika sa Zifriend ZA981.

 

Trobojna injekcija sa crnim engleskim tasterima
Zifriend ZA981 ima vizualno upečatljiv dizajn sa trobojnom injekcijom i elegantnim crnim engleskim tasterima. Ova kombinacija stvara estetski prijatnu tastaturu koja ne samo da privlači pogled, već i poboljšava čitljivost. Trobojna injekcija osigurava dugotrajnu izdržljivost dok crni tasteri pružaju klasičan i elegantan izgled, čineći Zifriend ZA981 izborom koji se ističe kako za one koji su osjetljivi na stil, tako i za one koji traže vizualno privlačnu tastaturu.

 

Šareno pozadinsko osvetljenje: 11 vrsta efekata pozadinskog osvetljenja
Nudi živahno i dinamično iskustvo kucanja sa svojim šarenim pozadinskim osvjetljenjem. Sa 11 različitih efekata pozadinskog osvetljenja za izbor, korisnici mogu personalizovati svoju tastaturu prema svom raspoloženju ili preferencijama. Bez obzira da li radite u slabo osvetljenom okruženju ili jednostavno želite dodati dodir vizualne privlačnosti, šareno pozadinsko osvetljenje Zifriend ZA981 donosi dodatni nivo uzbuđenja i prilagodljivosti vašem iskustvu kucanja.

 

Raspored osvetljenja
Prvo područje je žuto, drugo područje je zlatno i narandžasto svetlo, treće područje je ružičasto i ljubičasto, a četvrto područje je ledeno plavo, peto područje je ružičasto.

 

Dugme za podešavanje osvjetljenja i jačine zvuka
Zifriend ZA981 se ponosi sa multifunkcionalnim 2-u-1 džojstikom, pružajući praktičnu kontrolu nad jačinom zvuka i postavkama RGB osvetljenja. Ovaj intuitivni džojstik omogućava korisnicima lako podešavanje audio nivoa i lako prebacivanje između različitih efekata RGB osvetljenja, dodajući dodir prilagodljivosti i praktičnosti njihovom iskustvu kucanja.

 

1,5M PVC kabl
Zifriend ZA981 je opremljen izdržljivim 1,5-metarskim PVC kablom, osiguravajući pouzdanu i dugotrajnu konekciju. Ovaj čvrsti kabl pruža fleksibilnost i otpornost, omogućavajući glatke i nesmetane sesije kucanja bez brige o oštećenju kabla ili ograničenjima u pokretljivosti.

 

N-taster rollover
N-Key rollover je sposobnost tastature računara da pravilno rukuje nekoliko istovremenih pritisaka tastera. Dakle, korisnik nema nikakvih pogrešnih unosa bez obzira koliko tastera pritisne istovremeno.

 

Zamjenjivi prekidači u hodu
Zifriend ZA981 je tastatura sa zamjenjivim prekidačima u hodu, nudeći praktičnost lako promeniti prekidače bez lemljenja. Ova funkcija omogućava jednostavnu prilagodbu, omogućavajući korisnicima da prilagode svoje iskustvo kucanja svojim željama sa lakoćom.

 

Pakovanje uključuje:
1x Tastaturu
2x Prekidača
1x Kabl
3x Tastera za zamenu u drugoj boji (Space, Escape i Enter)
1x Alat za zamenu prekidača
1x Uputstvo

ID Oglasa: #166218765
Informacije
  • Proverite aktuelnu cenu/stanje slanjem poruke na KP
  • Moguća kupovina za pravna lica

♔ Kupi Lako␞ internet prodavnica 

kontakt @kupi-lako. rs


Isporuka 2-5 radnih dana (City Express-om)

  • Prosledite podatke za slanje: ime i prezime, ulica i br. , mesto i poštanski br. i br. telefona
  • Za slanje računa prosledite e-mail adresu
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.