slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 14

Ziyoulang K3 Mehanicka tastatura Red svicevi + Mis

5.000 dinFiksno

Grocka
Kao novo - nekorišćeno
85
3
pre 11 dana
Odgovara na 59% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Miloš 061-1361-898 Boleč
Član od 30.09.2013.
kp izlog

Nove, Gray i Green na stanju

 

ZIYOU LANG K3-95% Wired Gaming Keyboard and Ultra-Light Honeycomb Mouse with Coiled USB C Cable,Linear Red Switch LIGHTSYNC RGB Chroma Backlit TKL 98 Key 4 in 1 Gaming Bundle

 

【Tastatura za igre u retro boji】K3 koristi varijantu narandžaste, sive i bele boje kao užitak inspirisan retro igrama. Kombinacije boja tastera izgledaju sjajno, a sami tasteri imaju čist dizajn. Duboki otvori za tastere, jeftina mehanička tastatura sa numeričkom tastaturom i navigacionim tasterima koji nisu bili u punoj veličini Upareni sa mišem i kablovima u stilu pilota u istoj šemi boja. -- ovo je skoro bukvalno savršeno. Zaista je solidan komad opreme, ne deluje kao da je slab ili jeftino napravljen.


【96% mehanička tastatura za igre】K3 serija je tastatura koja zaista zadovoljava vrhunske prilagođene igrače. Moćno prilagođeno ubrzanje obrade podataka CPU-a i odvojivi metalni vazdušni kabl sa stabilnim prenosom, brzina povratne informacije prenosa dostiže visoku frekvenciju od 5 milisekundi. Prava realizacija igranja igrica bez zaostajanja i efikasnog rada.


【Linearni crveni prekidač】K3 je tastatura veličine TKL sa punim standardnim funkcijama, kako bi se garantovalo vaše iskustvo igranja i kucanja, svaki prekidač i stabilizator su fabrički podmazani. 50 miliona puta izdržljiv. RGB dugino svetlo ima 10 režima, koji se mogu podesiti pomoću FN+INS. Korišćenje ABS tastera, dvobojni proces brizganja za postizanje savršenog efekta prelamanja svetlosti, metalni panel, vertikalna indikatorska svetla, donji dizajn talasastih linija. Svi tasteri su anti-ghosting.


【Lagani miš za igre od 69 g】 Lagani miš koristi glavni kontrolni čip visokih performansi. Uverite se da je miš u super-preciznom stanju dugo vremena i vrhunske izdržljivosti tokom igre. Poslednji miš koristi optički senzor visokih performansi, koji se može podesiti do 6400 DPI (6 nivoa, 800/1600/2400 /3200/4800/6400) Tehnologija optičkog praćenja rezolucije pruža osetljivost i precizno praćenje na širokom spektru površina.


【Namotani USB C kabl za mehaničku tastaturu】Ovaj visokokvalitetni namotani kabl ima četiri visokokvalitetne bakarne žice i aluminijumsku zaštitnu foliju kao žice za jezgro. Nakon brojnih tehničkih testova, uključujući stabilnost prenosa podataka, jake i izdržljive kablove i snažno zavarivanje spojeva. Hromirani od čistog bakra, bakarne igle i bakarna jezgra su obložene 24-karatnom zlatnom žicom, a školjka je presvučena sjajnom teksturom koja pokazuje vrhunsku teksturu. USB-C na USB-A kabl podržava bezbedno brzo punjenje i brzine sinhronizacije podataka .

ID Oglasa: #163771938
Informacije

Lično preuzimanje kod mene u Boleč-u.

Slanje iskljucivo postexpress-om!

 

Garancija 2 nedelje od datuma preuzimanja proizvoda!

Ne radim rezervacije bez simbolicne kapare.

 

Ne vrsim povracaj novca za pogresno narucene artikle!


Ne odgovaram clanovima sa novim nalozima, malim brojem ocena i koji nemaju kompletne podatke, vise negativnih ocena itd.

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.