slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

1080P Streaming Webcam with Microphone for PC,MAC, Laptop, P

1.500 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
29
0
pre 10 dana
Odgovara na 61% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Marko
Član od 02.06.2010.
1080P USB veb kamera: FHD 1080P mikrofon za veb kameru je posebno dizajniran i optimizovan za profesionalnu vezu sa bilo kim. Na video konferencijama daje veoma jasne i glatke slike. Opremljen korekcijom slabog osvetljenja, može da snima svetle video zapise visokog kontrasta čak i pri slabom svetlu u zavisnosti od okruženja.

Ugrađeni mikrofon: Sa mikrofonom šalje jasan zvuk za onlajn komunikaciju, ova 1080P veb kamera je ugrađena sa mikrofonom sa dva kanala koji može da čuje vaš glas na daljinu. Poboljšan tehnologijom za smanjenje šuma, jasno snima vaš glas, savršeno se uklapa u različite prilike kao što su onlajn konferencije, sastanci ili ćaskanje.
Plug and Play i bez drajvera: Dizajn interfejsa USB 2.0 bez drajvera sa mikrofonom omogućava da se video zapisi i zvuk emituju sinhrono. Bez uključivanja i reprodukcije i bez drajvera. Lako je započeti video vreme. Potrebno je samo da ga povežete sa računarom ili laptopom i može se automatski otkriti. Nije potreban softver ili drajveri treće strane. Podržava različite elektronske uređaje sa USB 2.0 portom.
Široka kompatibilnost sa više softvera: Koliko god da je ova veb kamera profesionalna, njena kompatibilnost je super široka za veliki softver kao što su Skipe, Zoom, Facetime, Zoom, Fejs, Skipe, IouTube, PotPlaier KSBOKS i još mnogo toga. Pogodno za Vindovs KSP/2000/7/8/10, Mac OS, Android Smart TV itd. Lako možete koristiti ovu veb kameru za učenje na mreži, konferenciju, sastanke, igre, video pozive.
Jednostavan za upotrebu: Veb kamera za video konferenciju sa kopčom za montiranje, možete je povezati na skoro sve što vam padne na pamet. Bilo da se radi o LED monitoru, poklopcu notebook računara, stolu ili radnoj površini. Gore i dole podesivi za 180 stepeni, rotacija glave za 360 stepeni. Možete podesiti ugao prema potrebi. Odlično za vebinare, video konferencije, striming uživo, video konferenciju, onlajn čas, sastanak kompanije, veb prenos, ćaskanje i sl.
ID Oglasa: #161345789
Informacije

Pakete saljem Postexpressom, postarinu placa kupac.

 

Moze licno preuzimanje uz predhodni dogovor u Novom Sadu

 

Moze placanje na racun pre slanja da bi se smanjili troskovi dostave

 

Na nove uredjaje dajem garanciju na ispravnost i radnu garanciju od 5 dana

Marko 065 901 6697 ili Vukasin 0600164264

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.