slika
1 od 1

LOGITECH MEETUP conference Camera 4K

529 €

Subotica
Kao novo - nekorišćeno
8
0
pre 10 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Techno Shop 024
Član od 26.11.2023.
kp izlog

☆☆☆☆☆ TECHNO SHOP ☆☆☆☆☆


☆ Dobro došli u Vašu omiljenu online prodavnicu, kod nas možete pronaći sve za Vaš dom, posao, razonodu ili hobi.

☆ Iza nas je dugogodišnje iskustvo i na hiljade zadovoljnih mušterija.

☆ Proizvode šaljemo kurirskom službom, dok je za veće porudžbine moguće lično preuzimanje, uz prethodni dogovor.                                      

☆ Možete nas kontaktirati za sve informacije putem KP, ili pozivom na broj (sms, viber, whatsapp).

                                           ■ ■ ■
                                KONTAKT  TELEFON:

                                      0637229989
                                           ■ ■ ■


               ♡      UŽIVAJTE  U  ONLINE  KUPOVINI
                            VAŠEG  TECHNO  SHOP-a.        ♡

 

 

☆☆☆  SPECIFIKACIJE  PROIZVODA  ☆☆☆

 

SAVRŠENA KONFERENCIJSKA KAMERA ZA MALE PROSTORIJE

MeetUp je Logitechov najbolji ConferenceCam proizvod za sobe za sastanke i male konferencijske sale. Zaboravite na gužvu oko laptopova. Zahvaljujući MeetUp-u sa optikom u 4K rezoluciji i izuzetno širokim vidnim poljem od 120° koje pokriva celu prostoriju, svi učesnici koji sede za stolom mogu se jasno videti. Ugrađeni zvučni sistem je optimizovan za akustiku malih sala za sastanke tako da se svi mogu videti i čuti.

SUPER ŠIROKO VIDNO POLJE ZA USKA MESTA

Logitech® MeetUp donosi izuzetan kvalitet videa u čak i manje prostorije. Sa svojim vidnim poljem od 120 stepeni, može da uhvati do osam ljudi u sali za sastanke. Senzor 4K rezolucije i Logitech sočiva obezbeđuju oštru sliku i lako možete da pokažete tačku pomoću funkcija pomeranja, nagiba i zumiranja.

JEDINSTVENO DIZAJNIRAN SISTEM ZVUKA

Ugrađeni zvučni sistem MeetUp-a je optimizovan za akustiku malih sala za sastanke i pruža izvanredno zvučno iskustvo čak i u malim prostorijama. Tri mikrofona sa tehnologijom formiranja snopa i jedinstveno podešen zvučnik obezbeđuju da razgovori zvuče dobro kao što izgledaju. Dodavanjem dodatnog mikrofona MeetUp proizvodu možete povećati opseg audio snimanja na 4,2 metra.

SA JEDNOSTAVNOŠĆU PLUG AND PLAI

Uđite u salu za sastanke i odmah započnite video saradnju. Samo priključite MeetUp kameru u USB port i spremni ste. Koristite bilo koju aplikaciju za video konferencije i uslugu u oblaku – uključujući one koje već koristite.

DIZAJNIRAN ZA REALNE DISKUSIJSKE SITUACIJE

Ovih dana male konferencijske sale postaju sve popularnije, a MeetUp je na visini izazova. Pruža izuzetnu rezoluciju, balans boja, detalje i zvuk čak i u malim prostorima. Sa uključenim zidnim držačem i kompaktnim dizajnom, MeetUp minimizira nered kablova kako bi maksimalno poboljšao vaše iskustvo u sobi za sastanke.

DODATNA OPREMA PRUŽA JOŠ VIŠU UDOBNOST

Naša besplatna mobilna aplikacija (dostupna u prodavnicama Google Plai i iTunes) pretvara vaš pametni telefon ili tablet u daljinski upravljač za MeetUp. Za različite veličine i raspored prostorija, upotpunite sistem Logitech dodatnim mikrofonima ili TV konzolom. Ako je potrebno, naručite rezervne delove kako bi sve funkcionisalo nesmetano.

ID Oglasa: #161742806
Informacije


Moguce sklapanje konfiguracije po dogovoru ☆

☆ Proizvode ne držimo na stanju, roba se donosi po porudžbini ☆

Sve iz ponude je novo i neotpakovano, sa garancijom u trajanju od 6 do 60 meseci. Garancija dolazi u vidu serijskog broja-NE DOLAZI u vidu pisane forme☆

☆ ZBOG UČESTALIH PROMENA CENA KOD DOBAVLJAČA ISTE SU SKLONE IZMENAMA☆
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.