slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Logitech QuickCam Sphere MP pokretna kamera sa mikrofonom

2.000 din

Beograd | Novi Bg.
Korišćeno
Dostupno odmah
156
2
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Dragan online
Član od 08.05.2013.
Svi oglasi
Logitech QuickCam Sphere MP (V-UAY22) pokretna kamera sa mirofonom polovna ispravna , kamera koja moze da se pomera putem Logitech Webcam Software 2.80 koji je neophodno instalirati da bi kamera radila. Kamera radi u skype programu i u slicnim programima ima opciju right light koja omogucava poboljsanje kvaliteta slike , takodje postoji opcija pracenja lica -u slucaju pomeranja korisnika kamera se pomera i prati mu lice. U softveru postoji veliki broj podesavanja , kamera moze da se koristi i kao video nadzor , ima opciju motion detect odnosno da reaguje na pokret i pocinje sa snimanjem.



You've never seen anything like the unique combination of form and function in the QuickCam Sphere. Motorized pan and tilt keeps this stylish camera focused on you, and the true 1.3 megapixel sensor delivers superior quality images.

- Motorized Pan &Tilt: 189 Degree Pan / 102 Degree Tilt
- True 1.3 Megapixel Sensor
- RightLight technology: Superior video performance in low light situations
- Built-in Microphone with RightSound technology
- Low Distortion &Ultra-Wide Field of View
- Dual-height base: use the stylish 9"
ID Oglasa: #135866811
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.