slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

- Veb kamera 1080P Pro HD sa stereo mikrofonom

1.800 din

Kragujevac
Kao novo - nekorišćeno
8
0
pre 12 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Emporium Felix
Član od 11.12.2018.
kp izlog

KONTAKT: 065 227 56 32

 

Full HD 1080P veb kamera sa mikrofonom, 105° širokougaona veb kamera za striming i video, snimanje, kompatibilna sa PC/laptop Skipe/Studio/Zoom/Facetime

Veb kamera sa poklopcem za privatnost Veb kamera dolazi sa poklopcem za privatnost, koji bi vam mogao pomoći da sprečite veb hakere da vas špijuniraju kada nije u upotrebi, takođe pomaže da zaštitite sočivo od prljavštine i krhotina kako biste osigurali da vaš video ostaje čist do kraja života kamere.  

Veb kamera Jednostavna za korišćenje USB veb kamera se može lako podesiti i pokrenuti, nije potreban drajver i poseduje USB kabl za napajanje od 1,8M/6ft, držač za montažu može se fleksibilno postaviti na bilo koji sto/računar/stativ (uključen stativ)  Utikač &; Igrajte veb kameru na računaru.

Nisu potrebni dodatni drajveri. Uključite veb kameru u USB port vašeg uređaja i sačekajte nekoliko sekundi, slika u realnom vremenu će se pojaviti na ekranu. Kompatibilan sa većinom softvera za striming i snimanje uživo.

Nadograđeni mikrofoni za poništavanje buke i čip za obradu zvuka će detektovati buku kako bi automatski smanjili ometajuću pozadinsku buku za prirodan i čist zvuk kada rade.

Podesivi nosač i Rotacija od 360° Širokougaona sočiva od 110° . PC veb kamera prikazuje 16:9 široki ekran, što je čini savršenom za konferencije, strimovanje, prezentacije ili bilo koju drugu aplikaciju sa ovom veb kamerom. savršeno za konferencije, strimovanje, video pozive  Svetlija slika &Korekcija slabog osvetljenja.

Dizajnirana sa sočivom visokog nivoa, ova veb kamera daje odličan kvalitet slike pri HD 1080P rezoluciji, inteligentno se prilagođava da poboljša vizuelni kvalitet u situacijama slabog osvetljenja i pozadinskog osvetljenja.

 

NAPOMENA: Na poslednjim slikama je proizvod slikan uživo.

ID Oglasa: #164279533
Informacije

Predmeti su uglavnom nekorišćeni, u originalnom pakovanju, uveženi iz Švajcarske, ukoliko nije drugačije naglašeno u oglasu

  • Slanje AKS-om u celoj Srbiji - PostExpress ako insistirate
  • Lično preuzimanje u Kragujevcu
  • Radna garancija, testirate prilikom preuzimanja, ako nešto nije u redu rešavamo u najkraćem roku
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.