slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Zvučna kartica USB stereo izlaz -slušalice,line out,mikrofon

188 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
2.821
94
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Bg Tehnika (Samo Slanje) online
Član od 22.01.2016.
kp izlog
dve verzije, ista cena:

  • slika 1 - bez tastera, cena iz naslova oglasa ;
  • slika 2 - sa tasterima za pojačanje i smanjenje zvuka, kao i gašenje zvuka i gašenje mikrofona, cena 199din

C-Media je dobar čip i ima dobar kvalitet zvuka. Zvuk je istog kvaliteta kao integrisane zvučne kartice na matičnim pločama.

Svaki sistem od Windowsa 98 na ovamo ima drajvere u sebi, i kartica se prepoznaje i radi bez problema i neke dodatne instalacije.  Radi na svim operativnim sistemima, desktop i laptop računarima. Posebno pogodna kada je potrebna još jedna zvučna kartica, ili dodatna kartica ili zamenska zamena u slučaju kvara ili problema sa postojećom na laptopu ili matičnoj ploči.

Ne zaboravite da podesite izlaz na kome želite da pustite zvuk sa računara, a to je koja od zvučnih kartica ako ih imate dve sa priključivanjem nove USB zvučne kartice. To činite iz Control Panela, idete na Hardware and sound, pa Sound- Manage audio devices, gde birate default device, desni klik na karticu tj zvučnik gde stoji USB Audio device, pa birate Default, i na toj kartici će biti reprodukovan zvuk.
ILI - isključite postojeću zvučnu karticu na matičnoj ploči ako je već menjate sa ovom USB karticom, to radite u windowsu tako što idete na "My computer" desni klik, pa manage, pa "Device manager" stavka i pod "Sound, video and game controllers" na postojeću zvučnu karticu kliknete desnim klikom i odaberete "Disable", ili u control Panelu nađete stavku device Manager i uradite dalje isto. Time je stara zvučna zvučna kartica isključena, pa tek onda priključite novu USB karticu i imaćete zvuk na njoj iz svakog programa.

Virtuelni 5.1 zvuk, podrzava i radi na svim operativnim sistemima
- Plug &Play - nije potreban drajver za instalaciju, instalira se sama bez drajvera kad se utakne u USB ulaz na vasem racunaru.
-Ima 2 izlaza, jedan za zvucnike a drugi za mikrofon.  
- Dimenzije: ukupna duzina 5.2cm, sirina 2.2cm, konektori 3.5mm
- Odlican kvalitet zvuka za koji je zaduzen chip CM108
Isprobano i garantovano radi u skladu sa svim što je navedeno.
Savet je da kablove od zvučnika i mikrofona stavljate u karticu dok je ona izvadjena iz računara, da ne bi ste oštetili USB port na kompjuteru. Može se koristiti i sa produžnim USB kablovima i sl.  
ID Oglasa: #86598683
Informacije

Samo slanje, bez preuzimanja:

  • Post expres-om 450din (350 sa uplatom unapred - može na paketomat), stiže sledećeg radnog dana,
  • Preporučenom pošiljkom sa uplatom unapred cele sume sa ptt 170din, stiže za 2-3 radna dana

Svi artikli su NOVI i imaju radnu garanciju 7 dana.

Vrednost pošiljke mora da bude veća od poštarine.

Pitajte za POPUST na više artikala!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.