slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

TiMOVO postolje za punjenje Apple Pencil 1

2.000 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
81
0
pre 10 dana
Odgovara na 87% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Zbare
Član od 18.02.2010.
Novo TiMOVO postolje za punjenje Apple Pencil 1

 

Kompatibilnost - Ovaj punjač je kompatibilan samo sa iPencil 1. Generacijom, nije kompatibilan sa iPencil 2. Generacijom.


Visoka kvaliteta - Izrađena od vrhunske legure aluminija, koja je izdržljiva i čvrsta. Protivklizna silikonska podloga ima stabilnost. Praktičan dizajn za odlaganje može izbeći slučajni gubitak poklopca olovke.


Sa ekranom za prikaz - Na stanici za punjenje postoji inteligentni ekran za proveru stanja punjenja. Omogućava vam da znate da li je potpuno napunjen ili ne. Efikasno i praktično.


Efikasno punjenje - Ne samo da može napuniti vaš iPencil 1. generacije, već može istovremeno puniti i drugi telefon ili tablet pomoću dodatnog USB priključka (maksimalni izlaz je 5V / 1.2A / 12W).


Prenosiv - Sa veličinom od 2,17 x 2,17 x 1,02 inča (5,5 x 5,5 x 2,6 cm) i USB kablom od 1m / 3,3ft, lagan je i lako ga stavite u torbu. Nosite ga i koristite kad god želite. (Napomena: olovka nije uključena. )
ID Oglasa: #146584495
Informacije

Pakete saljem Postexpressom, postarinu placa kupac.

Moze licno preuzimanje u Novom Sadu

Moze placanje na racun pre slanja da bi se smanjili troskovi dostave

Na nove uredjaje dajem garanciju na ispravnost i radnu garanciju od 5 dana 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.