slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Apple MacBook Air 13 A1369 i5-1.7ghz -rezervisan

100 €

Niš
Korišćeno
Dostupno odmah
17
1
pre 9 dana
Odgovara na 81% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Cile
Član od 30.12.2023.
Svi oglasi

Uz laptop ide bluetooth mis mx anywhere 2 kome proverite cenu krece se od 70e pa navise I uparen je sa laptopom.

Prodajem ultra tanki SLIM laptop Apple Air A1369 iz mid 2011, masina koja Vas nikada neće izneveriti. Debljina laptopa je od 0.3 cm na najtanjem delu do 1.7 cm na najdebljem delu sto je izuzetno pogodno za korisnike koji prenose cesto laptop. Laptop je brz i pouzdan koji svojom izdržljivošću i kvalitetom pleni izadržava sve korisnike. Ovaj model je sa Intelovim i5-1.7ghz procesorom druge generacije, koji ima dva fizicka jezgra i 4 virtuelna (*Threads). Procesor radi na 2x1.70GHz (3.40GHz), dok sa Turbo moze izlaziti na 2x2.70GHz kada je to potrebno. Laptop ima 4GB DDR3 RAM memorije i hard disk je od SSD od 121GB.
Tastatura laptopa je sa pozadinskim osvetljenjem za olaksan rad preko noci!

Fizicko stanje laptopa se vidi na slikama, gde se vidi da je laptop jako dobro ocuvan. Laptop je apsolutno ispravan, bez skrivenih mana.
Baterija je prisutna ali ne drzi treba da se zameni. Laptop je stigao iz Svajcarske i uz laptop dolazi ORIGINAL Apple MagSafe strujni adapter. Ko ima adapter I ne zeli uz laptop cena je niza za 20e

Nedostaju dva srafa odozdo

Laptop ima Wi-Fi konekciju, WEB cam kamericu za pricanje preko VIber-a ili Skype-a. . . .

Najjeftiniji je na KP I uz malo ulaganje za bateriju dobijate extra laptop mada moze I ovako da se koristi bez ikakvih problema na punjacu.

Kontakt ovde na kp

Stiglo mi je svasta iz Svajcarske pred Novu godinu neke stvari mogu da proverim a neke ne. 99% robe je ispravno ali ono sto ne mogu da proverim ide kao neispravno bez garancije I reklamacije. Ovo sto sam napisao nije fraza jer je roba stvarno iz Svajcarske I nije sa buvljaka I pijace. Pokusacu svaki dan da postavim baram po jedan artikal a nekad I vise.

ID Oglasa: #166178001
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.