slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

10kom CADDY HDD SSD fioke umesto optike

7.500 dinFiksno

Jagodina
Kao novo - nekorišćeno
776
8
pre 4 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Adapteri
Član od 19.03.2012.
Svi oglasi

0642003823  - Goran, Viber, sms, kp poruke, poziv. Najjeftinije cene kompjuterske opreme i adaptera - takodje podrska kako pre tako i posle kupovine! Ocene nase garantuju i govore umesto nas.                

Dodajte sekundarni tj jos jedan hard disk ili SSD u vas laptop, na lak način - uz pomoć caddy-a tj univerzalne fioke   - umesto optičkog uređaja.                  

Cena po komadu je 799 din, a na 10kom ide cena koju vidite iznad -               7500din.

Moze kombinovanje u tih 10kom po toj ceni 9.5mm i 12.7mm caddya, odlicna stvar ako imate firmu gde zelite da upgradujete laptopove koji su par godina stari vec.                

Takodje imam na stanju i adaptere (Slim SATA 13pin to USB)   pomocu kojih izvadjene opticke drajvove mozete da koristite kao                eksterne  citace/rezace diskova, znaci ako recimo imate laptop koji ima blu-ray optiku, mozete da jednostavno napravite za 500din  eksterni blu-ray rezac i citac, koji mozete na bilo koji drugi racunar da povezete. (adapter imate na poslednjoj slici kako izgleda)

CADDY fioke podrzavaju SATA I, II, III, znaci koji god da vam standard laptop podrzava - 100% su kompatibilne fioke sa njima. Na stanju takodje imam i fioke za starije racunare koji koriste IDE/PATA standard, tj port im je sa iglicama; ako zelite da ubacite HDD ili SSD u stariji laptop koji samo PATA/ATA hardove podrzava, ovo je odlican nacin i za to.                

Podržani brendovi:                  
Acer eMachines Packard Bell Apple iMac MacBook Asus Alienware Dell Fujitsu FS Hewlett-Packard HP Compaq Lenovo IBM Thinkpad Medion BenQ Samsung Siemens Sony Toshiba MSI caddy fioka ladica rek rack

Sve saljem PostExpressom pouzecem, postarina je oko 280din, stize vam u roku od 24h na kucna vrata od momenta narudzbe. Na jos kupljenih adaptera sto za laptopove sto za desktopove, mobilne telefone, i drugu pratecu opremu ili jos nesto iz moje ponude takodje dajem popuste, tj. na veliko ako uzimate - kontakt preko poruka ili telefona za specificnosti!

ID Oglasa: #38844034
Informacije
  • Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi proizvoda, kontaktirajte nas preko KP, Viber, Telegram, WA ili SMS na 0642003823
  • Sve proizvode saljemo PostExpressom, od danas za sutra, 19h. Sve naruceno pre 12h stize sutra.
  • Nase ocene i staz na sajtu su garancija za ono sto prodajemo, jer nije poenta u novcu vec u zadovoljnoj musteriji
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.