slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 14

Slim SATA to USB adapter 7+6pin 13pin bez i sa nap

850 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
58
2
pre 13 dana
Odgovara na 58% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Dragana
Član od 25.06.2013.
Svi oglasi

Prodajem Slim SATA to USB adapter 7+6pin 13pin. Imamo 2 tipa adaptera: bez i sa dodatnim kablićem za napajanje. Kabl omogućuje recimo povezivanje bilo kog CD/DVD čitača ili rezača koji ste izvadili iz nekog laptopa, kako bi se koristio kao eksterni uređaj. Kabl može da se koristi i sa caddy-jem u koji ubacite stari disk od laptopa pa ga recimo koristite kao eksterni disk, recimo za backup. Kabl može da Vam koristi i ukoliko Vam je prilikom instalacije operativnog sistema potreban optički uredjaj a sam laptop/desktop ga nema ugradjenog. Dužina kabla je oko 35cm pa može komotno da se stavi sa optičkim uređajem ili caddy-jem pored laptopa. Brzina je do 480Mbps. Adapter je plug&play, USB 2.0 standard. Adapter imamo u crnoj boji. Imamo 2 tipa adaptera:

·         bez dodatnog kablića za našajanje po ceni od 850 dianara;

·         sa dodatnim kablićem za našajanje po ceni od 900 dinara. Kako kabl ima dodatno napajanje ne morate brinuti da Vaš cd/dvd neće moći da radi.

Dobro proverite pre porudžbe koji adapter Vam je potreban. Adaptere ne vraćam u slučaju pogrešne porudžbine.  Lično preuzimanje je moguće u Novom Sadu i Rumi a za ostala mesta šaljem brzom poštom.  

ID Oglasa: #161498342
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.