slika
slika
slika
slika
1 od 4

Multifunkcionalni sto za laptop T8 NOVO

2.400 din

Beograd | Zemun
Kao novo - nekorišćeno
24
2
pre 13 dana
Odgovara na 7% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Zoran
Član od 24.07.2012.
kp izlog

OPIS PROIZVODA:

 

 

  • Sprečava da se računar pregreva svojim jedinstvenim dizajnom platforme koji takođe funkcioniše kao hladnjak laptop računara. Ventilator sa USB napajanjem osigurava da je gadget u optimalnom stanju čak i kada ga koristite duže vreme.

 

  • Odlikuje se rotacijom od 360 stepeni i mehanizmom za zaključavanje zgloba za udobno zaključavanje na mestu pod različitim uglovima. Hajde da koristimo računar bez naprezanja vrata i leđa.

 

  • Fleksibilan pribor za kuću i kancelariju koji odlično funkcioniše kao stojeći stolić, fioka za večeru, držač za laptop i tablet, nosač za doručak, stalak za projektor, postolje za notebook računare i prenosni držač za čitanje idealan za upotrebu na kauču, podu ili u krevetu.

 

  • Proizveden uz zgodan jastučić za miš ili zaštitni zglob, ovaj postolje za laptop nudi različite uglove što ga čini savršenim nameštajem za zaposlene pojedince. Omogućuje korisnicima da ga savijaju i uvijaju pod njihovim pogodnim uglom kako bi ga koristili na više načina.

 

PS. Provera dostupnosti artikla na 060/556-557-4.

 

 

ID Oglasa: #152144135
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.