slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Postolje za laptop aluminijumsko sklopivo sa kulerom

2.500 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
42
2
pre 13 dana
Odgovara na 81% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Saša
Član od 21.10.2011.
Sefitopher stalak za laptop Sklopivo postolje za laptop Aluminijumsko postolje za notebook podesivo po visini sa ventilatorom za hlađenje za MacBook Pro Air, Lenovo, Del, 11-18 inča laptop.

Podesiva visina: postolje za laptop je opremljeno sa 11 podesivih visina. Možete odabrati visinu i ugao koji vam najviše odgovara, što može smanjiti bol i umor vratne kičme i vrata. Jednostavno odaberite odgovarajući zupčanik, umetnite potpornu šipku da je pričvrstite i počnite je koristiti
Funkcija odvođenja toplote: ovo postolje za laptop opremljeno je ventilatorom koji se može uključiti preko USB interfejsa. Zvuk je tih i ne uzrokuje smetnje. Pogodan je za radne prilike. kao što su biblioteka, kancelarijski posao, kućna kancelarija.
Stabilan i neklizajući dizajn: ovo postolje za laptop ima metalnu potpornu šipku i pruža dovoljno veliku potpornu površinu za stabilno držanje i nije lako nagnuti jastučiće za stopala, tako da ne morate brinuti da će laptop skliznuti ili ogrebati kompjuter.
【Sklopivi dizajn】Ovo postolje za laptop ima sklopivi dizajn, veličina nakon sklapanja je samo 27,5 x 9 x 3 cm, a težina je samo 0,85 lb. Može se staviti u ruksak ili torbu bez da zauzima puno prostora i pogodan je za nose, veoma pogodan za poslovna putovanja, kućnu kancelariju, bilo kada i bilo gde i pružaju prijatno iskustvo.
Pogodan za laptop računare različitih veličina: ovaj držač za laptop je pogodan za laptopove od 11 inča do 18 inča. Širina postolja je podesiva od 90-200 mm. Tipično primenljivi uređaji su: MacBook Air/Pro, Google Pixelbook, Dell XPS, HP, ASUS, Lenovo ThinkPad, Acer, Chromebook, Microsoft Surface i iPad itd. Ovo postolje za laptop nije pogodno samo za laptop, već i za tablete, kindle, knjige, bojanke, mobilni telefoni, konzole za igre itd.
ID Oglasa: #161018421
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.