slika
slika
slika
slika
1 od 4

SATA 22pin female to Micro Sata 16pin

700 dinFiksno

Jagodina
Kao novo - nekorišćeno
852
13
pre 13 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Adapteri online
Član od 19.03.2012.
Svi oglasi

Nemam na stanju. 0642003823  Goran, apple, hard disk, mobilni telefon, laptop adapteri, caddyi, oprema.              
Pomocu ovog adaptera mozete povezati vas standardan 22pin 2.5" disk na bilo koji laptop koji prihvata manje 1.8" micro sata diskove, kao sto su Lenovo X200 serija, neki HP Probook/Elitebook uredjaji, vecina laptopova manjih dijagonala, ipod uredjaji.              

Takodje imam dosta drugih adaptera slicne namene, za sve moguce SSDove i hard diskove, apple standard, msata, pcie, M.2 NGFF, dosta toga. Imam i suprotan adapter, koji prebacuje vas micro sata hdd u standardan 22" sata format, da mozete da ga koristite u bilo kom racunaru, po istoj ceni.              

Takodje imam i 22pin SATA na USB citac hard diskova u mojoj ponudi, pomocu kojeg mozete da backupujete, instalirate, i jednostavno prebacujete programe i fajlove na hard disku, i koristite ga kao da je eksterni, ne zahteva nikakvo dodatno napajanje, a pomocu ovog adaptera sa ovog oglasa cita i micro sata 16pin hardove fakticki. Takodje funkcionise i za prenos podataka na i sa standardnih SSDova.            

Micro sata 7 + 9 pin 16 pin Male 1.8" to 22pin SATA 2.5" Adapter convertor .              
This adpater is used to be able to use a standard 22pin 2.5" hdd laptop disk drive in a laptop that only accepts micro sata 16pin drives.              

Saljem PostExpressom ili zbog malih dimenzija predmeta jednostavno posle uplate na moj racun iznosa u Intesi, preporucenom pismom puc-puc koverti, 100din je postarina u tom slucaju i placa se unapred.

ID Oglasa: #38145598
Informacije
  • Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi proizvoda, kontaktirajte nas preko KP, Viber, Telegram, WA ili SMS na 0642003823
  • Sve proizvode saljemo PostExpressom, od danas za sutra, 19h. Sve naruceno pre 12h stize sutra.
  • Nase ocene i staz na sajtu su garancija za ono sto prodajemo, jer nije poenta u novcu vec u zadovoljnoj musteriji
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.