slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

USB LED lampa sijalica za laptopove!

200 din

Pančevo
Novo
31
2
pre 10 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Nirvana Shop online
Član od 25.04.2012.
kp izlog

USB lampa XO Y1 je koristan, jedinstven uređaj koji može da radi sa skoro svakog gadžeta sa USB konektorom sa izlaznim naponom od 5V.
Ovaj model karakteriše izuzetna pouzdanost i dug radni vek, prilično svetla LED lampa, implementirana u klasičnom dizajnu sa sferičnim difuzorom i muškim USB konektorom umesto uobičajene utičnice.
Tako praktičan dizajn će vam omogućiti da koristite dodatak kao noćno svetlo, baterijsku lampu ili dodatno osvetljenje radnog mesta tako što ćete ga povezati na USB port adaptera za punjenje gadžeta, laptopa, pover bank-a, modernih produžnih kablova i mnogih drugih uređaja.
Lampa je napravljena korišćenjem savremenih elektronskih komponenti, izdržljive plastike, polikarbonata i visokokvalitetnih LED dioda koje sijaju jarkim svetlom bezbednim za oči.

 

TR Nirvana Shop
Vojvode Zivojina Misica 8
26000 Pancevo
063-209225
Slanje Post Express-om, fiskalni racun, garancija 2 godine.

ID Oglasa: #163716867
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.