slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Lenovo X1 Gen 3 i5 8250U 8GB 256GB Dock Pen Tablet Laptop

300 €

Ruma
Korišćeno
Dostupno odmah
793
27
pre 7 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
✅Svet Baterija✅Ruma Webshop
Član od 08.02.2014.
kp izlog

Dva u jedan Tablet i Laptop u garanciji još mesec dana, olovka, punjač tip c, docking station.

 

Procesor: i5 8250U

Model: 20KKS25500

Operativni sistem: Windows 11
Grafika: Integrisani procesor Intel® HD 620
Memorija: 8GB LPDDR3 2133 MHz
Tastatura: svetleća u dva režima osvetljenja
Prostor za skladištenje: 256GB SSD 
Kamera
: Prednja kamera od 2 MP, Zadnja kamera od 8 MP
Infra-crvena kamera (opciono; obavezno za korišćenje uz Windows Hello)
Baterija
: Do 9,5 sati*, integrisana litijum-jonska od 42 Whr
Ekran: 3K od 13" (3000 x 2000) sa Gorilla® staklom
Zvuk: Dolby® Audio™ Premium, Dual-array mikrofon sa prigušivanjem buke
Težina
: Tablet: Početna težina od 890g, Tablet sa tastaturom: 1,27kg


Šta dolazi u ovoj ponudi:
ThinkPad X1 tablet (3. generacija)
X1 tablet 3. generacije uz tanku tastaturu 
Adapter za napajanje od 45 W tip C
Originalan Lenovo touch olovka

Docking sa Thunderbolt kablom i napajanjem

 

Lagano kućište ali ne i performanse

Uz zapanjujući 3k ekran od 13” , ThinkPad X1 tablet teži manje od kilograma. Ovaj redizajnirani 2-u-1 uključuje moderno dizajnirani stalak i dva praktična ugla za kucanje. Čak i uz priključenu tastaturu, ima i dalje manje od 1,5 kilograma i debljine je 8,9 mm. Uračunajte u to i trajanje baterije od 9,5 sati i videćete da pred sobom imate uređaj koji je izuzetno pogodan za putovanje i rad u pokretu. * I isto kao sa telefonom, LTE-A povezivanje omogućava da održite korak sa poslom, bilo da imate WiFi ili ne.

* Trajanje baterije zasnovano na testiranju prema standardu MobileMark 2014. Trajanje baterije u velikoj meri zavisi od postavki, korišćenja i drugih faktora.

 

Sagrađen da neverovatno dugo traje. I još duže.

Kao svi ThinkPad uređaji, X1 tablet je testiran prema najvišim vojnim standardima i sprovodimo više od 200 provera kvaliteta kako bismo se postarali da radi besprekorno u ekstremnim uslovima. Od arktičkih divljina do pustinjskih peščanih oluja, od bestežinskog stanja do slučajnih prosipanja i ispuštanja, možete da se pouzdate da će ovaj 2-u-1 uređaj izaći na kraj sa svim životnim situacijama u kojima se nađete. A ukoliko vam je potrebna dodatna zaštita, Gorilla® staklo je tu da se postara da se uređaj ne razbije u slučaju slučajnog ispuštanja.

 

Oslobodite kreativnost

X1 tablet je kompatibilan sa Lenovo Active Pen. Skicirajte. Potpišite dokumenta. Zapisujte beleške. I nikada ne morate da brinete o tome da će vam nestati mastila. Samo napred i kreirajte— nema granica vašoj mašti.

 

Stvari samo postaju bolje

Naša 3. generacija X1 tableta poseduje poboljšane funkcije dizajna i konstrukcije koje olakšavaju besprekornu produktivnost. Maksimalno produžite trajanje baterije uz Modern Standby režim pripravnosti, koji vam omogućava da upravljate i konfigurišete stanje male snage. Zatim probudite sistem još brže pomoću glasa ili otiska prstiju. Budite uvek povezani dok jednostavno menjate između WiFi i mobilne mreže kada se odlučite za LTE-A. Osim toga, uređaj ostaje hladniji uz pametno hlađenje, koje vam omogućava da nadgledate i upravljate stanjem procesora i temperaturom sistema da biste optimizovali trajanje baterije i hlađenje.

 

Slobodno zaboravite i lozinku!

ThinkPad X1 tablet uključuje obimne bezbednosne funkcije tako da ne morate da brinete o zaštiti informacija. Brzo i jednostavno se prijavite— samo korišćenjem prsta ili prikaza vašeg lica ako se odlučite za infra-crvenu kameru i korišćenje Windows Hello. Osim toga, dodatna poboljšanja bezbednosti štite vaš uređaj i podatke. Diskretan Trusted Platform Module (dTPM) šifruje vaše informacije.

 

Dodatno poboljšajte sigurnost

Osim toga, ThinkPad sada ima omogućenu FIDO proveru identiteta. Brza potvrda identiteta putem mreže— ili FIDO— omogućava sigurniju proveru identiteta koja štiti vaše pristupne informacije kroz tri bezbednosna nivoa. FIDO provera identiteta se poziva na vaše akreditive kada se prijavljujete na lokacije kao što su Facebok ili Google, ili kada vršite plaćanja koristeći PayPal, Visa, itd. Ovo globalno rešenje omogućava bolju bezbednost za usluge na mreži, smanjuje troškove za organizacije i jednostavnije je i bezbednije za korisnike.

 

Spremite se za šok

X1 tablet poseduje Intel® Thunderbolt™ 3— tehnologiju koja donosi munjevite Thunderbolt do USB-C brzine do 40 Gb/s. Povežite kabl iz USB-C porta na uređaj koji ima omogućen Thunderbolt 3 i dobićete četiri puta veći propusni opseg podataka i dva puta veći video propusni opseg u odnosu na bilo koji drugi tip porta, dok se takođe omogućava napajanje. Tako da dobijate Thunderbolt, USB-C i DisplayPort, sve u jednom uređaju.

ID Oglasa: #150124364
Informacije

Za više informacija kontaktirajte nas putem KP ili nas pozovite.

Info
Webshop, servis i veleprodaja baterija i punjača
⛪️Svet Baterija doo Ruma
✉️info@svetbaterija. com
Radno vreme od 9-17h samo radnim danima
Telefon:  ☎️  022471636  ☎️  022471637
Viber/WhatsApp:  ☎️  0641584634
✈️Isporuka Bex Postexpress kurirskim službama

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.