slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

HP 15-gw0006nm Athlon Silver 3050u/8gb/256gb/Baterija 95%

179 €

Kruševac
Korišćeno
10
0
pre 14 dana
Odgovara na 41% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Milos Lucic
Član od 12.03.2012.
Svi oglasi
***KUPUJTE PROVERENO***

Dugogodisnji rad i profil bez ijedne negativne ocene (sve ocene su dali kupci) Vam garantuju sigurnu saradnju bez rizika. Svi uredjaji koje oglasavam su testirani i provereni u realnom radu i ne postoji nikakva mogucnost za neku neispravnost.   Obratite paznju na ove detalje.        


HP 15-gw0006nm, crne boje, u fabrickom stanju. Tih i stabilan i pod duzim opterecenjem, bez pregrevanja. Jako malo koriscen u kucnim uslovima kao drugi laptop (povremeno gledanje filmova i kucanje teksta). Baterija savrsena i zdravlje iste je 95% i drzi savrseno. Fabricko stanje, nikada servisiran. Instaliran je svez Windows 10 operativni sistem sa drajverima i pratecim programima.
Jedina anomalija je tanka horizontalna linija u donjem delu ekrana, nastala u transportu (slika broj 6). Ne ometa rad i vidljiva je samo na odredjenim tamnijim pozadinama. Uz laptop originalni punjac. Svaka provera je moguca.

Zamena je moguca i tada je cena 199e.

Zamena je moguca za laptop, mobilni telefon, Sony PlayStation konzolu, televizor.    
Prilikom ponude navedite stanje, starost, ima li opremu i garanciju, ima li nekih ostecenja.          

 Molim clanove sa malim brojem ocena, kao i one bez istih, da se prvo jave na broj telefona (sms, viber, whatsapp, telegram) i onda mozemo nastaviti komunikaciju ovde.        

 069/5-333-403

 ***KUPUJTE PROVERENO***
ID Oglasa: #165965514
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.