slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 14

HP 15-ro58no Touch Smart

100 €Fiksno

Beograd | Čukarica
Korišćeno
Dostupno odmah
10
0
pre 12 dana
Aleksandar
Član od 03.05.2018.
Svi oglasi

Pročitati pažljivo i do kraja!

Touchscreen laptop iz naslova 15,6 inča u veoma dobrom stanju. Proizveden 2018-te, kupljen 2019-te. Čvrst, utegnut, elegantan, lep i tanak, bez fizičkih oštećenja sem poneke sitne, mikronske ogrebotine na plastikama (ekran besprekoran). Sve je u funkciji, radi odlično, Windows 10 home 64 bita na njemu (licenciran), ažuriran na najnoviju verziju sa svim pratećim (najnovijim) drajverima. Bios takodje ažuriran. Cmos baterija zamenjena, očišćen, termalna pasta i trake zamenjene. Procesor Intel i3, ram 6Gb, hard 1TB (1000 Gb) 100/100% u sentinelu. Grafika Intel HD 4000. Detaljna specifikacija vidljiva na slikama. Instaliran pun paket Office 2016 (aktiviran). Baterija ispravna, 2,5 sati minumum na hight power, u balans modu duže (pod stalnim korišćenjem). Zvuk besprekoran, online video i filmovi u fill HD rezoluciji (1080P) bez zastoja i seckanja. Radi perfektno. Ekran na dodir, lagano upravljiv, dovoljno je da ga pipnete za odziv. Hladan, ne greje se, postojano niske temperature i nakon dužeg opterećenja. Kuler se ne čuje. Tačpaid, dvd, svi portovi, tastatura, sve ispravno. Ide sa ispravnim i kompatibilnim Deltinim punjačem koji odgovara specifikaciji proizvodjača za ovaj uredjaj.  

Ima jednu anomaliju koju nisam odmah primetio prilikom rasklapanja zarad čišćenja inače bih se time pozabavio i verujem rešio, a posle mi se nije dalo da ga rasturam ponovo zbog toga a i malo sam u stisci sa vremenom, zato ću to detaljno objasniti. Naime, ako je baterija izvadjena iz laptopa neće da pali i ne radi. Na bateriji (sa ili bez utaknutog punjača) radi normalno. Tokom rada, ako je baterija ispod 100% napunjenosti, troši bateriju i ne puni je. Punjenje počinje kada je laptop ugašen. Rešenje za ovaj problem je da uredjaj pre korišćenja napunite na 100% (led dioda na konektoru u koji ste zaboli punjač predje iz žute u belu boju). U takvom načinu korišćenja može da radi beskonačno dugo, da ga restartujete, radite bilo šta i baterija se neće prazniti, odnosno, punjač preuzima. Siguran sam da je u pitanju neki bizaran kvar na relaciji konektor punjenja-matična ploča. Konektor je izdvojen, nije zalemljen na ploču, veza je kablovima i tu postoje dva džeka. Neki prekid je tu u nekom od kablova, ili hladan lem na ploči ili sami ti džekovi imaju neki prekid. Ne mislim da je neophodno bilo šta raditi po ovom pitanju jer se laptop (na gore opisani način) može savršeno normalno koristiti. Ipak, zbog ovoga sam skinuo cenu, jer da nije toga, ne bi išao ispod 150 evra.

 

Radna garancija na ispravnost 7 dana od preuzimanja.

Može ( i poželjno je) lično preuzimanje i testiranje u Beogradu. Nakon ličnog preuzimanja i testiranja ne prihvatam naknadne reklamacije. Ako šaljem, ide isključivo post-ekspresom i ne odgovaram za eventualne nastale štete u transportu. Može na zahtev snimak rada u realnom vremenu na Viber ili Whatsup. Može takodje na zahtev potencijalnog kupca instaliranje bilo kog programa ili software koji laptop podržava, naravno pre isporuke. To je besplatna usluga i uključena je u cenu.   

Kupcima kojima šaljem plaćanje pouzećem izuzev onih sa negativnim ocenama i sa manje od 10 pozitivnih (za njih je uplata unapred na moj račun). Cena je fiksna!

Za sva dodatna pitanja, informacije, savet ili bilo kakvu pomoć uvek sam tu.

Pogledajte i moje ostale oglase, ima još sličnih računara.

ID Oglasa: #166139737
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.