slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

HP Victus 15 FHD IPS Ryzen 7 5600H 8GB 512GB GTX 1650/144Hz

559 €

Kuršumlija
Korišćeno
Dostupno odmah
99
3
pre 10 dana
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Sl@Vko
Član od 18.09.2011.

Zaronite u svet igara sa HP Victus Gaming 15 laptopom - vašim ulazom u vrhunski gejming i radnu snagu. Ovaj laptop sjedinjuje moć i eleganciju, pružajući nezaboravno iskustvo svakom korisniku.

Dinamični procesor koji vam se prilagođava za vrhunske performanse pri obavljanju više zadataka odjednom , AMD Ryzen 7 5600H procesori najnovije generacije pružaju performanse tamo gde su vam najviše potrebne, štedeći vam vreme i povećavajući sposobnost da radite stvari koje zapravo želite.

Uživajte u oštroj i jasnoj slici na FHD IPS ekranu od 144Hz koji pruža besprekornu vizuelnu dinamiku. Sa snagom AMD Ryzen 7 5600H procesora I 8GB RAM-a, ovaj laptop garantuje brz odziv i neometano multitasking iskustvo.

Micro-edge displej.

Uguravanjam većeg ekrana u manji okvir, ova ultratanka, jedva vidljiva maska će osavremeniti izgled vašeg ekrana lepim efikasnim dizajnom.

Panel protiv odsjaja.

Uživajte u suncu i omiljenim sadržajima zahvaljujući ekranu sa zaštitom od odsjaja. Nerefleksivnost i nizak sjaj obezbeđuju manje odsjaja dok ste napolju.

Bez podrhtavanja.

Koristeći tehnologiju DC zatamnjenja koja kontroliše osvetljenost podešavanjem jednosmerne struje, umesto uključivanja pozadinskog osvetljenja, možemo eliminisati treperenje ekrana radi ugodnijeg gledanja.

NVIDIA® GeForce RTX™ 1650

Zakoračite u snagu druge generacije RTX-a sa prenosivim računarima. Pokreće ih nagrađivana NVIDIA e arhitektura. GeForce prenosivi računari sa novim Max-Q tehnologijama treće generacije koriste veštačku inteligenciju i nove optimizacije sistema za stvaranje efikasnijih prenosivih računara za igre u novim i inovativnim detaljima oblika.

PCIe SSD skladište

Pokrenite računar za svega nekoliko sekundi uz munjevitu brzinu i skladište od najviše 512 GB PCIe SSD.

Ergonomska tastatura i tanki dizajn dodatno poboljšavaju vaše iskustvo korišćenja. Ovaj laptop je ne samo snažan gejmerski alat, već i efikasan radni partner.

HP Fast Charge.

Kada se napajanje laptopa skoro istroši, niko nema vremena da čeka satima na ponovno punjenje. Ispraznite uređaj, a zatim ga napunite od 0% do 50% za približno 45 minuta

USB Type-C® brzine prenosa podataka od 5 Gb/s

Priključite spoljno skladište pomoću ovog USB Type-C® porta koji podržava brzinu prenosa podataka od 5 Gb/s. Reverzibilno je, tako da nikada ne morate da brinete da li ćete ga uključiti naopako.

Zaista moćno audio iskustvo

Uz HP dvostruke zvučnike, HP Audio Boost i prilagođeno podešavanje od strane stručnjaka u kompaniji B&O, možete doživeti bogat, autentičan zvuk.

Dvokanalna memorija

Zahvaljujući dvokanalnoj tehnologiji, dva kanala rade istovremeno kako bi se udvostručila brzina komunikacije između kontrolera memorije i RAM-a, čime se poboljšavaju performanse sistema.

Tastatura sa pozadinskim osvetljenjem i integrisanom numeričkom tastaturom.

Nastavite da uživate čak i u slabo osvetljenim prostorijama ili tokom noćnih letova. Pomoću osvetljene tastature i integrisane numeričke tastature možete udobno da kucate u različitim okruženjima.

 

AMD Ryzen 7 5600H

8 GB DDR4-3200MHz RAM

512GB PCIe® NVMe™ TLC M.2 SSD (up to 30x faster performance than a traditional hard drive)

NVIDIA® GeForce GTX™ 1650 Laptop GPU

15.6-inch 1920 x 1080 (Full HD), ,  144Hz refresh rate, IPS Display

Windows 11

HP Fast Charge: Go from 0 to 50% charge in approximately 45 minutes

Originalni punjac

Baterija : Odlicna

 

NAPOMENA :
Jos slika saljem na viber ili snimak u radu. Svaki vid probe koji vama odgovara je moguc i
pozeljan Moguce slanje kurirskom sluzbom kao i licno preuzimanje.
Placanje pouzecem, a kome odgovara moze i uplata na racun pre slanja zbog  znatno nize cene postarine.
Kod slanja paketa Maximalno se obezbedjuje posiljka        

ID Oglasa: #166190739
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.