slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Lenovo Thinkpad X1 Carbon 6th i5-8gen/8gb/256ssd FHD IPS

219 €

Beograd
Korišćeno
Dostupno odmah
79
5
pre 10 dana
Odgovara na 92% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Elite Shop
Član od 01.01.2011.

Odlican laptop, najeksluzivnija serija Lenovo Thinkpada, najtanji i najlaksi model, san svakog programera, administratora, it strucnjaka. . .

  • Najbolji poslovni laptop na svetu**: Lenovo ThinkPad X1 Carbon je prepoznat kao vodeći poslovni laptop na globalnom nivou. Njegova izvanredna kombinacija izdržljivosti, performansi i elegancije čini ga prvim izborom za poslovne korisnike širom sveta. Ovaj laptop se koristi u različitim industrijama, uključujući čak i svemirsku industriju za lansiranje raketa i svemirskih misija, što dokazuje njegovu neprikosnovenu pouzdanost i sposobnost za rad u najzahtevnijim okruženjima.

 

  • vojni standard (MIL-STD 810G)**: Lenovo je podvrgao ThinkPad X1 Carbon laptop seriju rigoroznim testovima koji odgovaraju vojnim standardima. Ovi testovi uključuju ekstremne uslove poput visokih i niskih temperatura, vibracija, udaraca i prašine, osiguravajući izvanrednu robusnost i izdržljivost.  

 

  • baterija**: Lenovo je sproveo testove trajanja baterije kako bi osigurao da ThinkPad X1 Carbon može pružiti dugotrajnu autonomiju baterije tokom intenzivne upotrebe. Ovi testovi simuliraju različite scenarije upotrebe kako bi se obezbedilo da korisnici mogu pouzdano računati na laptop tokom radnog dana.

 

  • izdržljivosti tastature**: ThinkPad laptopi su poznati po svojim kvalitetnim tastaturama, a X1 Carbon nije izuzetak. Lenovo je sproveo testove izdržljivosti tastature kako bi se osiguralo da tastatura može izdržati intenzivnu upotrebu tokom vremena, pružajući korisnicima udobnost i pouzdanost prilikom kucanja.

 

  • kvalitet ekrana**: Kvalitet ekrana je od suštinskog značaja za korisničko iskustvo. Lenovo je sproveo testove kako bi osigurao da ekran ThinkPad X1 Carbon laptopa pruža oštru sliku, tačne boje i dobar kontrast. Ovi testovi uključuju i osjetljivost na dodir (ako je prisutna) i otpornost na ogrebotine, osiguravajući visok kvalitet prikaza i dugotrajnost ekrana.

 

  • Robusnost i performanse**: Lenovo ThinkPad X1 Carbon ne samo da zadovoljava, već i nadmašuje standarde poslovnih laptopa. Sa robusnom konstrukcijom od legure magnezijuma i karbona, brzim procesorima i vrhunskim performansama, X1 Carbon pruža neprikosnovenu izdržljivost i snagu, čineći ga idealnim partnerom za poslovne potrebe.

 

Ovo potvrđuje Lenovo ThinkPad X1 Carbon kao najbolji izbor za poslovne korisnike koji zahtevaju vrhunske performanse, izdržljivost i pouzdanost, bilo da se nalaze na zemlji ili u svemiru.

 

 

Model    Lenovo ThinkPad X1 Carbon


Procesor    Intel Core i5-8250U, 3.40 GHz, 6 MB SmartCache, 4 jezgra, 8 thread-ova


Memorija    8GB DDR3L integrisano na ploči


SSD    256GB SSD M.2 PCIe NVMe Opal2


Grafička kartica    Intel UHD Graphics 620


Ekran    14"
Tip ekrana    FullHD IPS Anti-glare


Optički uređaj    Nema


Mreža    Intel 8265 ac WiFi, 2x2 Bluetooth 4.1


Povezivanje    2 x USB 3.1 Gen 1 (one Always On), 2 x USB 3.1 Type-C Gen 2 / Thunderbolt 3, HDMI 1.4b


Web kamera    HD 720p


Način unosa podataka    Tastatura, Touchpad


Baterija    Li-Ion 57Wh


Operativni sistem    Windows 10 Professional 64bit


Ostalo    MIL-STD-810G military certification,

 

Čitač otiska prsta


Boja    Crna


Masa    1.13 kg


Rezolucija ekrana    1920x1080 piksela


TouchScreen    Ne


Broj jezgara    4

   

ID Oglasa: #166223079
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.