slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Medion Akoya E1210 laptop lepo očuvan bez baterije

5.000 din

Obrenovac
Korišćeno
Dostupno odmah
353
4
pre 9 dana
Odgovara na 74% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Vladimir Jakovljevic online
Član od 17.12.2018.
Svi oglasi

Laptop Medion Akoya E1210 PRELEP EXTRA POVOLJNO
Na prodaju laptop vrhunske marke Medion Akoya E1210 laptop je stigao iz Nemacke i na izgled je u extra stanju radi savrseno testiran je i sve je u potpunosti ispravno, prelepi malisan koji je veoma zgodno poneti na putovanje ili za svakodnevne potrebe takodje izuzetno je kvalitetan jer je ceo Intelov ali evo malo detaljnije specifikacije:   


Procesor Intel Atom N270 1.60Ghz 1.60GhzDisplej 10.1 LEDRam memorija 2GbHard disk 160GbGrafika Intel GMA 950WifiCameraBaterija nije prisutna Uz laptop ide punjacOd izlaza ima: VGA,3XUSB, CITAC KARTICA, ULAZ ZA SLUSALICE itd. . .    
Na laptopu je podignut operativni sistem WINDOWS 7 ULTIMATE sa svim pripadajucim drajverima i osnovnim programima za rad.   
 CENA FIKSNA! ! !   

Paket ce biti maksimalno upakovan da ne bi doslo do ostecenja u transportu.            
Za stetu nastalu u transportu ne odgovaram, mozete da osigurate svoj paket, kurirska sluzba uzima samo 1% na otkup a vas paket ce biti osiguran od bilo kakve stete.    
ID Oglasa: #149970337
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.