slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Sony Vaio VGN-CR21S laptop Uslužni oglas

7.000 din

Obrenovac
Korišćeno
Dostupno odmah
1.346
8
pre 13 dana
Odgovara na 72% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Vladimir Jakovljevic
Član od 17.12.2018.
Svi oglasi
USLUZNI OGLAS

KONTAKT 0646610627

Na prodaju laptop vrhunske marke Sony Vaio VGN-CR21S laptop je na izgled je u super stanju radi savrseno testiran je i sve je u potpunosti ispravno, veoma lep laptop, izuzetno je kvalitetan jer su Sony laptopovi zaista odlicnog kvaliteta ali evo malo detaljnije specifikacije:  




Procesor Intel Core 2 Duo T7100 1.80Ghz 1.80Ghz
Ram memorija 2Gb ddr2
Grafika Intel GMA X3100
Hard disk 120GB
Displej 14.1incha
Wifi
DvdRw
Camera
Baterija dobra, preko sat vremena
Uz laptop ide originalni punjac
Od izlaza ima: VGA,3xUSB, Citac kartica, ULAZ ZA SLUSALICE, LAN, itd. . .  


Na laptopu je podignut operativni sistem WINDOWS 7 ULTIMATE sa svim pripadajucim drajverima i osnovnim programima za rad.  

Lap-top je polovan i ne ocekujte da nema na sebi nikakve tragove koristenja. Na robu za koju nije navedeno da postoji garancija, znaci da istu ne poseduje. U slucaju slanja kurirskom sluzbom, trudicu se da robu maksimalno dobro upakujem i zastitim, ali, u slucaju ostecenja, prijavite reklamaciju kurirskoj sluzbi. Na navedeni predmet ne dobijate nikakvu garanciju tako da preporucujem licno preuzimanje uz probu ispravnosti. Ne prihvatam nikakvu reklamaciju niti negativnu recenziju. Kome ne odgovaraju navedeni uslovi kupovine, molim da ne kupite navedeni predmet, zbog predjasnjih losih iskustava. Stanje kao na slikama. Moguće preuzimanje u Bg ili Obrenovcu. Šaljem brzom poštom.
ID Oglasa: #126936098
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.