slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Wacom CS-160 Bamboo Stylus Solo 3 (Grey)

2.500 din

Majur (Šabac)
Korišćeno
Dostupno odmah
43
0
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Nenad
Član od 04.04.2012.
Svi oglasi

Bamboo Stilus solo – Izvucite maksimum iz svog ekrana osetljivog na dodir
Poboljšani Bamboo Stilus solo kompanije Vacom, vodećeg proizvođača tehnologije digitalne olovke, savršeno je izbalansiran za autentično iskustvo pisanja. Inovativni dodatak Bamboo seriji ima poboljšani vrh od ugljeničnih vlakana sa silikonskim jezgrom, omogućavajući precizno pisanje i navigaciju bez podmazivanja na svim trenutnim pametnim telefonima, tabletima i ekranima osetljivim na dodir.

Pametan dizajn
Zahvaljujući izbalansiranom materijalu od brušenog aluminijuma u ​​vrhunskom dizajnu, možete brzo da pravite beleške i skice opuštenijima po želji. Aluminijumski poklopac štiti robusni vrh i uključuje praktičnu kopču za pričvršćivanje olovke na kućište, novčanik ili futrolu za tablet. Vrh od karbonskih vlakana je dizajniran za dug radni vek. Ali kada je istrošen, može se lako zameniti.

Vacom - Brend kome možete verovati
Sa više od tri decenije iskustva u oblasti digitalnih olovki i tablet tehnologija, možete verovati da Vacom isporučuje samo proizvode najvišeg kvaliteta za uspešno digitalno iskustvo. Od svakodnevnih proizvoda kao što je Bamboo Stilus solo do vodećih alata za digitalne umetnike - Vacom inspiriše i pomaže ljudima da učine svet kreativnijim mestom.

ID Oglasa: #157776796
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.