slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Moye Trailblazer Ranac za laptop do 17,3" Dark Blue O3

5.499 din

Beograd | Zemun
Kao novo - nekorišćeno
2
0
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Zoran Zemun
Član od 11.02.2019.
Svi oglasi

Moye Trailblazer Ranac za laptop do 17,3" Dark Blue O3 NOVO

 

• MATERIJAL: Poliester visokog kvaliteta čini ovaj ranac otpornim na habanje i dugotrajnim. Odlikuje ga i njegova lagana struktura koja neće opterećivati tvoja leđa tokom nošenja.
• KOMPATIBILNOST: Dizajniran za prenosive računare veličine do 17,3'', ova torba pruža sigurno utočište za tvoj uređaj, štiteći ga od udaraca i ogrebotina
• VODOOTPORAN: Ne dozvoli da kiša ili prskanje vodom ometu tvoje planove. Sa ovim rancom tvoj laptop i druge stvari ostaće suvi i zaštićeni bez obzira na vremenske uslove.
• DIMENZIJE: Uz idealne dimenzije od 45x30x7,6 cm, ovaj ranac nudi dovoljno prostora za tvoj laptop kao i dodatnu opremu bez da postane preglomazan za nošenje
• DIZAJN: Jednostavan i modern teget dizajn čini ranac stilskim dodatkom koji se lako uklapa u tvoj svakodnevni izgled – savršeno spojen praktičnost i estetika


Ako tražiš pouzdanog saputnika za tvoje svakodnevne pustolovine, Moye ranac za laptop Trailblazer je savršen izbor. Materijal od poliestera garantuje izdržljivost i dugovečnost, dok sposobnost da primi laptop do 17,3 inča omogućava da uvek imaš svoj radni alat pri ruci.

Ne moraš brinuti ni o promenljivim vremenskim uslovima; ovaj ranac je vodootporan, pa su tvoji uređaji zaštićeni i kada te iznenadi kiša.

Praktične dimenzije omogućuju da pored laptopa poneseš i sve potrebne dodatke, a da pritom sve ostane uredno organizovano. Uz to, njegov elegantan dizajn u teget boji ti omogućava da ostaviš profesionalan utisak, bilo da se uputiš na posao, fakultet ili u grad.

Uz Moye ranac za laptop Trailblazer, svakodnevica postaje jednostavnija. Bezbedan, stilski osvešten i funkcionalan, biće tvoj nezamenjivi pratilac u brojnim situacijama. Dodaj ga u svoju kolekciju i oslobodi se brige o bezbednosti tvojih elektronskih uređaja dok si u pokretu.

Tražiš idealan spoj stila i funkcionalnosti? Izaberi Moye ranac za laptop Trailblazer i kreni u osvajanje svakodnevnih izazova sa pouzdanim saveznikom na leđima.

   
ID Oglasa: #165861866
Informacije
Novim članovima i članovima sa negativnim ocenama šaljem paket nakon uplate celog iznosa ili iznosa poštarine.

Slanje pouzećem članovima sa pozitivnim ocenama.

Poštarinu plaća kupac.

Moguće lično preuzimanje u Zemunu.

Za poručivanje pošaljite poruku preko KP sa sledećim podacima:  

Ime i prezime

Ulica i broj

Poštanski br i mesto

Broj mobilnog
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.