Konstantin

Niš

Član od: 28.03.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Nakit, satovi i dragocenosti > Ručni satovi | Brendovi muški

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

U opisu ovog sata ne piše da je kineska kopija sto su mi potvrdili na dva mesta u Beogradu i zbog toga je negativna ocena.
Ovaj kupac je kupio sat pre skoro dve godine, imao je mogućnost da mu baterija bude zamenjena, ali je po njegovim rečima bateriju zamenio sam i tom prilikom polomio deo sata. Mehanizam u satu nije kineski, već japanski, i taj mehanizam se ugrađuje u većinu Emporio Armani modela na tržištu.

Nakit, satovi i dragocenosti > Ručni satovi | Ostalo

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Sat je izlicitiran od doticnog prodavca preko Limunda i kupio sam ga za oko 3500 din. Mene nije zao para, zao me je ovakvih ljudi. . Kako te nije sramota covece? Sat mi je poslao bratu jer sam u inostranstvu i ocenio sam ga jer je sve proslo ok, kad sam dobio sat juce nisam mogao da verujem. . odneo u 2 radnje sat nije ni O od ORIGINAL. Tuga, cime se bavis. . STO DALJE OD OVOG COVEKA
O ovom slučaju sam obavestio sajt KP i očekujem da pod hitno reaguju. Odgovorno tvrdim a to mogu i da dokažem da ovom "čoveku" nisam prodao nikakav sat !!! Poslao mi je juče poruku i pitao za cenu sata, odgovorio sam mu da je prodat, da bi mi danas upisao negativnu ocenu, i izneo gomilu laži, a da mu sat nisam ni slao, niti je bilo ikakve kupoprodaje. Zbog čega ovo radi, nije mi jasno, pretpostavljam za račun nekoga kome smeta konkurencija. Pozivam odgovorne na sajtu KP da spreče ovakvo ponašanje, jer bi u suprotnom svako na ovom sajtu iz nekog svog interesa mogao da upisuje drugom negativne ocene, i u situacijama kada nije bilo kupoprodaje, niti bilo kakvih radnji, koje bi vodile ka istoj. Dotičnog "čoveka"pozivam da se okane ovakvih gluposti i da ne blamira više sebe, jer je stvarno jad i beda čime se bavi !!!Još jednom apelujem na odgovorne na sajtu KP pod hitno reše ovu situaciju, kako se ovakve stvari više ne bi ponavljale, i kaljao integritet ljudi bez ikakvog razloga !!!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.