Kontakt: Neša

Paraćin

Član od: 02.02.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

preko naloga ovog Neanje kupio sam od njegovog brata koji se tu oglasava ivana lap top koji nije ni sastavio 2 dana rada, a kada sam mu trazio novac nazad rekao je da je novac potrosio i da ne daje garanciju i da ne zna sta je moje dete radilo sa lap topom od 5 godina dok je gledalo crtace. Neki nemanja kaze da nema veze sa tim nego njegov brat ivan koji koristi negov nalog. Onda je prihvatio da ga primi u zamenu kao neispravnog za 30 evra i da mu ponovo doplatim 110 evra i ako sam mu platio 70 evra i dao neispravan lap top za 30 evra. Kada su u servisu otvorili lap top rekli su mi da je ploca dosta radjena a tastatura neupotrebljiva jel su pola dugmeta na tastaturi su lepljena nekim trakama, STOPPP za ovakve prodavce izbegavajte ih u sirokom luku 065 2 666 111 (Ivan)
Sto se tice ovog kupca sa mnogima radim i nisam imao problema ja preprodajem laptopove i to jeste ne otvaram ih ne znam kakvi su unutra, jer svaka polovna roba je macka u dzaku, tad trenutno nisam imao novac da mu vratim ali sam mu ponudio noviji laptop uz to da mi doplati a da taj njegov koji je kao radio 2dana vrati. Kupac se meni javio i zalio posle 25dana a ne posle dva tako da nema ovde vise sta da se komentarise.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.