slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Customplay - Golf

249 din

Beograd | Rakovica
Korišćeno
Dostupno odmah
43
1
pre 10 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Tihomir - Igre Za Sony I Pc -
Član od 20.04.2015.
Svi oglasi

Originlna PC CD ROM igra Customplay - Golf . Krejiraj, igraj, komuniciraj. Customplay - Golf je prva igra fokusirana na stvaranje i igranje na svojim terenima. Moze se igrati i na mrezi. Veoma zabavna i krativna igra. Na zadnjoj strani omota mozete pogledati da li imate potrebnu konfiguraciju za igranje. Igra je preporucena za decu od 4 godine pa na vise. Omot na Srpskom a sama igra na Engleskom jeziku. Ove sve igre sa cenama kupio sam od coveka koji je drzao pc shop, imam i dosta zapakovanih. Igra i disk odlicno ocuvani. Pogledajte koje jos igre imam i ostale oglase. Na vise kupljenih diskova, uvek popust.

Prodato - Napoleon, Monster trucks. Diablo 2, Arthur, Power Rangers.

ID Oglasa: #136177578
Informacije

8 godina besprekorne saradnje sa kupcima.   Sve igre na Diskovima. Sve igre Originalne, NE postoje kopije. Za sve sto zelite pitajte slobodno bez ikakvih obaveza.

Šaljem isključivo postekspresom.
Ime i prezime
Adresa
Poštanski broj
Broj telefona
Lično preuzimanje na Vidikovcu ili dogovor.

Pogledajte sve moje oglase.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.