slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

PC - Worms 3D

599 din

Beograd | Rakovica
Korišćeno
Dostupno odmah
48
3
pre 11 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Tihomir - Igre Za Sony I Pc -
Član od 20.04.2015.
Svi oglasi

Originalna PC CD ROM 2 diska igra Worms 3D. Firma Soldout je izbacila legendarnu akcionu igru Worms (crvi) u 3D. Sama igra i diskovi odlicno ocuvani, bukvalno je samo jednom ucitana. Igra, uputstva i omot na Engleskom jeziku. PC casopisi su ovu igru ocenili veoma visoko. Igra je preporucena za decu od 4 godine pa na vise. Radin na Windows 7 za Windows 10 verovatno treba UPdate koji se nalazi na internetu. Pogledajte dobro da li imate potrebnu konfiguraciju za igranje, lepo se vidi na poledjini omota. Pogledajte koje jos nove, polovne igre imam i ostale oglase. Na vise kupljenih diskova, uvek popust.   

ID Oglasa: #152532940
Informacije

8 godina besprekorne saradnje sa kupcima.   Sve igre na Diskovima. Sve igre Originalne, NE postoje kopije. Za sve sto zelite pitajte slobodno bez ikakvih obaveza.

Šaljem isključivo postekspresom.
Ime i prezime
Adresa
Poštanski broj
Broj telefona
Lično preuzimanje na Vidikovcu ili dogovor.

Pogledajte sve moje oglase.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.