slika
slika
slika
slika
1 od 4

Switch Joycon Grip

650 din

Beograd | Čukarica
Kao novo - nekorišćeno
12
0
pre 11 dana
Dimitrije
Član od 05.10.2011.
Svi oglasi

Ovaj oglas je namenjen svima koji uživaju u igranju igara na Nintendo Switch konzoli. Predstavljamo vam inovativni 3D štampani držač za Joy-Con kontrolere!

Sada možete udobno i bezbedno držati svoje Joy-Con kontrolere u obe ruke zahvaljujući ergonomskom dizajnu ovog držača. Bez obzira da li ste u sred igranja omiljene igre ili se pripremate za maratonsko gejming iskustvo, ovaj držač će vam omogućiti maksimalnu udobnost i kontrolu.

 

Napravljen od visokokvalitetnog materijala putem 3D štampe, ovaj držač je izuzetno izdržljiv i čvrst, garantujući vam dugotrajno zadovoljstvo i sigurnost tokom igranja.

 

Naručite svoj 3D štampani držač za Joy-Con kontrolere danas i unapredite svoje gejming iskustvo na Nintendo Switch konzoli!

 

Moguca je kupovina u kompletu, u tom slucaju cena je 1200 dinara.

 

Izrazena cena se odnosi na jedan komad.

ID Oglasa: #166225577
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.