slika
1 od 1

Switch Assassin's Creed Ezio Collection ORIGINAL

5.999 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
106
1
danas
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Mega-Tehnika
Član od 10.09.2020.
Svi oglasi
Originalna, nova, neotpakovana igra. Garancija na originalnost.


Igra je nova,  originalna i dolazi u neotpakovanom pakovanju.  Sve igre u našem asortimanu su isključivo nove, nekorišćene i originalne.

Plaćanje možete obaviti pouzećem (kuriru na ruke nakon što Vam preda proizvod) ili na račun naše firme (po dostavljenom predračunu sa podacima za uplatu).
Pakovanje proizvoda je dodatno obezbedjeno kako bi se izbegla i najmanja mogućnost oštećenja prilikom transporta.

Za sve dodatne informacije, slobodno nas kontaktirajte putem KP poruka, telefonom ili SMS porukom, kako Vama najviše odgovara.

--------------------------------------------------------------------
OPIS IGRE:

Kreirajte istoiriju kao legendarni master Assassin Ezio Auditore u EZIO kolekciji, koja sadrži single player kampanje i sve dodatke za Assassin's Creed 2 , Assassin's Creed Brotherhood i Revelations, sa poboljšanom grafikom u verzijama za PS4 i XboxONE. Pored igara, kolekcija sadrži 2 kratka filma: Assassin's Creed LINEAGE i Assassin's Creed EMBERS.
Preuzmite ulogu Ezia, najpoznatijeg i najvoljenijeg lika Assassin's Creed franšize. Pratite njegov razvoj kroz avanture od mladih godina do legendarnog vode bratstva Assassina. . .

ID Oglasa: #135455314
Informacije
  • Kao registrovano preduzeće, obezbeđujemo Vam sigurnu kupovinu bilo da kupujete kao fizičko ili pravno lice.
  • Isključivo novi proizvodi, u originalnom pakovanju, sa domaćom garancijom ostvarivom u Srbiji.
  • Uz svaki proizvod dobijate fiskalni račun, ukoliko kupujete kao pravno lice dobijate fakturu sa iskazanim PDV-om (firma je u sistemu pdv-a).
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.