slika
slika
1 od 2

NINTENDO Switch (OLED modell) neon red and blue

KontaktFiksno

Subotica
Kao novo - nekorišćeno
126
3
pre 11 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Tehnika Online
Član od 09.11.2021.
Svi oglasi

SVE NOVO !      SA GARANCIJOM !

 

⏩ Roba se poručuje iz Evropske unije, sve stiže novo fabrički zapakovano!

⏩ Rok isporuke od 3 do 8 radnih dana.

⏩ Isporuka se vrši kurirskom službom do Vaše adrese na teritoriji Srbije.

 

 

 

☎ 062-100-50-57,  kontaktirajte nas za PORUCIVANJE i sva dodatna pitanja putem, sms, poziva,

 

Kp poruka, Viber.

 

 

❗ Svi proizvodi imaju obezbeđenu GARANCIJU.

❗ Pre kupovine molimo Vas da proverite dostupnost proizvoda.

❗ Cene i dostupnost proizvoda nisu konstantne često dolazi do promena kod dobavljača.

 

⭐ Dostupne sve računarske komponente kao i druga tehnika.

⭐ Tu smo i na prodajanabavka123@gmail. com Vama na usluzi za sve sto Vas interesuje.

⭐ Mogucnost nabavke i proizvoda koji nisu oglaseni.

 

 

Sa impresivnim OLED ekranom od 7 inča Nintendo Svitch - OLED modela, možete uživati u omiljenim igrama bilo kada i bilo gde.

7 inčni ekran
Nintendo Svitch - OLED model ima šareni, 7-inčni, tanji OLED ekran. Žive boje i visok kontrast velikog ekrana pružaju bogato iskustvo igranja iu ručnom i u desktop režimu i oživljavaju igre, bilo da se trkate velikom brzinom ili se borite sa neprijateljima.

Šta je OLED ekran?
Za razliku od LCD ekrana, OLED ekrani nemaju pozadinsko osvetljenje, već prikazuju sliku koristeći svetlost koju emituju pojedinačni pikseli. Duboka crna boja se može prikazati isključivanjem svetlosti piksela, što omogućava veći kontrast.

Uživajte u režimu radne površine pod željenim uglom gledanja
Rasklopite postolje i dajte jedan kontroler drugom igraču da biste delili ekran i uživali u takmičarskom ili kooperativnom igri za više igrača bilo gde i bilo kada. Nintendo Svitch - OLED model se može podesiti na ugao gledanja koji želite uz pomoć široke, podesive podrške, tako da možete udobno da igrate čak i u režimu stola.

Nova priključna stanica sa žičnim LAN portom
Priključna stanica uključena u konzolu Nintendo Svitch - OLED modela ima dva USB porta, HDMI port za povezivanje sa TV-om i novi žičani LAN port za stabilnije igranje igara na mreži kada igrate u TV režimu.

64 GB interne memorije
Nintendo Svitch - OLED model ima 64 GB interne memorije. Dostupnu memoriju možete lako proširiti kompatibilnom microSD karticom (prodaje se zasebno). Preuzmite svoje omiljene igre da biste ih igrali bilo gde i bilo kada.

Karakteristike Nintendo Svitch-a
Nintendo Svitch se prilagođava vašoj trenutnoj situaciji, tako da možete da igrate svoje omiljene igre u bilo kom trenutku, bez obzira koliko ste zauzeti u životu. Uživajte u igrama bilo kada, bilo gde, sa bilo kim!

- TV režim: Okupite se oko velikog ekrana i uživajte u igri zajedno. Postavite svoju Nintendo Svitch konzolu na priključnu stanicu za HD iskustvo igranja na TV-u.
- Režim radne površine: Podelite ekran, podelite iskustvo. Rasklopite postolje da biste delili ekran i zabavili se zajedno u igri za više igrača.
- Ručni režim: Ponesite ogroman, prelep ekran sa sobom gde god da krenete. Podignite ga i igrajte se sa priključenim Joi-Con kontrolerima. Uživajte u igri za jednog igrača ili igrajte sa svojim prijateljima u lokalnom ili onlajn režimu.

Kontrolori
Sa obe strane konzole Nintendo Svitch nalaze se dva interoperabilna kontrolera: Joi-Con. Možete da ih držite vertikalno, horizontalno ili da ih podelite sa prijateljem da biste uživali u takmičarskoj ili kooperativnoj igri bilo gde i bilo kada.

Režim za više igrača na mreži
Sa Nintendo Svitch Online članstvom, možete da igrate sa prijateljima udaljenim i igračima širom sveta, pristupite stalno rastućoj biblioteci klasičnih NES i Super NES igara sa onlajn funkcijama i dobijate ekskluzivne ponude kao što su TETRIS® 99 i Nintendo Svitch vaučeri za igre , između ostalog!

 

 

 

ID Oglasa: #144802959
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.