slika
slika
1 od 2

4K Game Stick- 20.000 Igrica sa svih konzola

2.699 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
5
0
pre 11 dana
Odgovara na 19% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Mirtos Shop
Član od 06.04.2021.
kp izlog

Metal Slug: Metal Slug je serijal run and gun igara koji se odlikuje brzim tempom, prepoznatljivim pixel-art grafikama i intenzivnom akcijom. Igrači preuzimaju kontrolu nad vojnikom i prolaze kroz različite nivoe uništavajući neprijatelje i vozila. Cilj je spasiti svet od zlih vođa.


 Ova igra je postavila temelje za celu seriju. Igrači preuzimaju kontrolu nad Mariom dok putuje kroz različite nivoe kako bi spasao princezu Peach od Bowsera.


Kooperativna igra: U ovom režimu, igrači rade zajedno kako bi prevazišli nivoe ili ciljeve u igri. Na primer, u mnogim igrama iz serije "Super Mario", dva igrača mogu kontrolisati različite likove i zajedno rešavati zagonetke i boriti se protiv neprijatelja.

Borba između igrača: U ovom režimu, igrači se takmiče jedan protiv drugog. To može uključivati borbu, trke, sportske igre i druge vrste takmičenja. Popularni naslovi poput "Mario Kart" i "Super Smash Bros. " nude takvu vrstu iskustva.

Deljeni ekran: U mnogim igrama za dva igrača, ekran se deli na dva dela kako bi oba igrača mogla da prate svoj deo igre. Ovo je uobičajeni način za igranje igara sa prijateljem ili porodičnim članom na istoj konzoli.



"Game stick" je obično mali uređaj sličan USB sticku ili HDMI donglu koji se može priključiti na televizor ili monitor. Ovi uređaji često dolaze sa unapred instaliranim emulacionim softverom koji omogućava igranje igara iz prošlih generacija konzola, kao što su Nintendo, Sega, PlayStation, i druge. Takođe, mogu podržavati i druge platforme, kao što su arkadne igre.

Ključna karakteristika ovakvih uređaja je velika biblioteka igara koja je ugrađena ili dostupna za preuzimanje. Ovi uređaji obično koriste ROM-ove (kopije originalnih igara) i emulatore kako bi omogućili igranje starih igara na modernim televizorima. Biblioteka igara može sadržavati različite naslove iz različitih eri video igara.






Ukoliko želite da poručite proizvod ostavite podatke za isporuku:
1. Ime i prezime
2. Ulica i kućni broj
3. Mesto
4. Poštanski broj
5. Broj telefona
Poruku sa navedenim podacima možete poslati na više načina:
• Preko platforme KupujemProdajem koristeći opciju za slanje poruke prodavcu.
• Direktnom porukom na broj telefona 0628254714
• Pozivom na broj telefona 0628254714 za direktan razgovor
Proverite da su svi podaci tačni i kompletni kako bi proces poručivanja bio što brži i efikasniji.

ID Oglasa: #165674958
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.