slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

dance mat za igranje 100+ instaliranih igara sa kontrolerima

7.900 din

Leskovac
Kao novo - nekorišćeno
13
0
pre 12 dana
Odgovara na 88% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Filip
Član od 15.10.2016.
Svi oglasi

【Ugrađeno 100+ igara】 IRPRSODF elektronska podloga za ples ima ukupno 100+ igara, uključujući: 58 slagalica, 29 interaktivnih igara, retro igrica za slobodno vreme i 17 igara sa AR kamerom. Bez izlaska, možete uživati u plesu, vežbanju i video igrama kod kuće.

【MTV+ Cartoon+ 3D Scene Dancing Mode】 Ovaj solo plesni blok ima 3 plesna režima: MTV, Crtani i 3D Scene Dancing Mode. Ugrađeno 200 plesnih engleskih pesama za vašu opciju. Možete odabrati da plešete sa 4 tastera, 6 tastera ili rukama i nogama, poboljšavajući koordinaciju ruku i stopala, omogućavajući vam da uživate u neograničenoj zabavi kod kuće ili na zabavi. To je idealan rođendanski/festivalski/božićni poklon za dečake, devojčice, tinejdžere, studente i odrasle.

【17 kamera AR Games &Disco LED Ball Lamp】Ova podloga za igru za decu i odrasle dolazi sa 17 AR popularnih igara sa kamerom. HD kamera AR igra učiniće da se osećate kao da ste u igri, donoseći vaše impresivno iskustvo igranja. Takođe možete da sačuvate fotografiju igre kamere kao zapis za pamćenje srećnog trenutka sa porodicom. Disco led lampa će stvoriti atmosferu zabave, dobra za porodično okupljanje i slavlje.

【Plug&Plai+ 2 bežična kontrolera za igre】IRPRSODF elektronska podloga za igru ima HD izlaz, pogodna za one TV, PC ili projektor koji imaju HD ulazni port, samo priključite i igrajte. Opremljen je sa 2 kom 2.4G bežičnim kontrolerom za igre, bez signala za prenos mrtvog ugla, visoko osetljiv, sensing unutar 10 metara. Igre možete igrati u jednom ili dvostrukom režimu (Napomena: prostirka za ples veličine 32k36 inča odgovara samo 1 osobi, ali možete igrati igre sa 2 osobe).

【Neklizajuća i dobra usluga】Površinski sloj ove table za igru je napravljen od PVC materijala, a dno je EVA (debljina 8 mm). Protiv klizanja, protiv znojenja, sklopivi, vodootporni, laki za čišćenje i skladištenje. Podrška 30 dana povraćaja i zamene. Ako imate bilo kakva nezadovoljavajuća pitanja ili pitanja, slobodno nas kontaktirajte putem Amazon onlajn ćaskanja, mi ćemo vam pružiti najbolju podršku.

ID Oglasa: #164943678
Informacije

Veliki izbor raznovrsne robe potpuno nove i nekoriscene po super cenama

Od Igle Do Lokomotive

Saljem preko De Expresa

Postarina 

180 ako se uplati pre slanja

360 do 5kg

450 od 5 do 10kg

600 od 10 do 20kg

 

Za porudzbinu potrebno

Ime i Prezime

Ulica i broj

Grad

Broj telefona

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.