slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

KINHANK Game Box Super Console X Retro 2 u 1

5.000 din

Kruševac
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
22
0
pre 10 dana
Odgovara na 94% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Marko
Član od 20.10.2016.
Svi oglasi
⭐️【Bogate igre】Retro Game Console X PRO dolazi sa 40.000+ video igara unapred instaliranih, kompatibilnih sa 62+ emulatora i mnogo ugrađenih AAA velikih 3D igara. Donesite kući više konzola emulatora po ceni jedne. Za listu igara, molimo kontaktirajte korisničku podršku na mreži.
⭐️【Dvojni sistem】 Retroplai X PRO je unapred instaliran sa dvostrukim sistemom kako bi zadovoljio vaše potrebe. Emuelec sistem za igre, podržava više igara i emulatora, podržava dodavanje i brisanje datoteka igara, čuvanje igara, učitavanje igara, korišćenje zlatnih prstiju i druge funkcije. Android TV sistem podržava preuzimanje aplikacija na mreži, kako bi zadovoljio vaše potrebe za gledanjem TV-a i pregledanjem video zapisa. Dvostruko prebacivanje sistema je veoma lako.
⭐️【Nadograđeni čip】Super Console X PRO usvaja S905X čip sa glavnom frekvencijom 4-jezgrenog ARM Cortek-A53 CPU-a do 1,5Hz, tako da možete lakše da igrate velike 3D igre, a 5-jezgarni Mali-450 GPU podržava 4K@60fps UHD izlaz za jasniji kvalitet slike. Možete doživeti vizuelno uživanje u 4K UHD u Android TV sistemu. (4K UHD podržava samo Android sistem)
⭐️【Podrška za više igrača】Emulator Console X PRO podržava više igrača koji igraju onlajn istovremeno, samo treba da dodate USB čvorište da podrži do 5 ljudi koji igraju onlajn istovremeno. Omogućava vam da uživate u zabavnom vremenu sa svojim porodicu ili prijatelje. Klasičan oblik i odlične performanse Super Console X PRO mogu biti veoma LEP poklon za porodicu ili prijatelje.

 

Pogledajte i ostale moje oglase

 

Kontaktirati me iskljucivo preko kp poruka.

   

 

 

 
ID Oglasa: #165563593
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.