slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 12

Retro igrica M8 Game HDMI Stick 4K konzola 64 GB

2.300 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
4.070
153
pre 2 dana
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Sanja Saky
Član od 17.08.2020.
Svi oglasi

064 04 92 000 ( kp, poziv, sms, viber ili wachApp )

-Slanje kurirskom sluzbom 350 dinara ( plaćanje pouzećem ).

-Slanje CC paketa 200 dinara ( uplata pa slanje ).

-Lično preuzimanje


Konzola za video igre sa klasičnim retro igrama i dva kontrolera je idealan proizvod za sve ljubitelje video igara koji žele da se vrate u prošlost i ponovo iskuse svoje omiljene igre iz detinjstva. Ova konzola dolazi sa izborom klasičnih igara, uključujući popularne naslove kao što su Super Mario i još mnogo toga.

Lako se koristi - samo priključite konzolu na TV i izaberite igru iz menija. Zahvaljujući kompaktnoj i laganoj veličini, konzolu možete lako nositi sa sobom kada putujete ili je koristite u bilo kojoj prostoriji u vašem domu. Pored toga, konzola takođe podržava bežične gamepade, tako da možete igrati igre bez potrebe za kablovima.

Ova konzola nudi savršeno iskustvo igranja sa klasičnim igrama koje su se igrale na velikim konzolama u prošlosti. Zbog toga će se verovatno svideti ljudima koji žele da ponovo prožive nostalgične trenutke iz svoje mladosti. Iako su igre klasične, kvalitet grafike i zvuka je poboljšan, što znači da ćete uživati u boljem iskustvu igranja na svom TV-u.

Ako ste ljubitelj klasičnih igara, ova konzola za video igre sa klasičnim retro igrama je odličan izbor za vas. Oživite uspomene iz prošlosti i uživajte u ponovnom igranju omiljenih igara sa ovom konzolom

64G M8 4K Game Stick Mini konzola kutija Retro TV Video Game Console 2.4G Bežični Gamepad

Game Player za PS1/GBA
1. Podržava 4K HDMI izlaz: Ova konzola za igru koristi HDMI interfejs umesto USB interfejsa, možete je povezati na televizore, kompjuterske monitore, projektore sa HDMI
2.2.4G interfejsom Dual Vireless Gamepad kontroler: Ova konzola za igru ima dva bežična gamepada
3. Igra konzola podržava jednog ili dva igrača, ova konzola za igru ima ugrađene mnoge retro klasične igre, 20 000 verzije igara
4. Podržava više formata igara: podržava ovu konzolu za igre za PS1, za ATARI, za MAME, za SFC, za FC, za GBA, za GB, za GBC, za MD i preko 40 formata igara.
5. Podržite preuzimanje igara sami: ako imate druge interesantnije igre, možete preuzeti datoteku na mreži i kopirati je na memorijsku karticu

Korak 1: Preuzmite datoteku igre
Korak 2: Povežite TF karticu sa računarom pomoću čitača kartica
Korak 3: Kopirajte datoteke igre u odgovarajuću fasciklu (ime emulatora)
Korak 4: Ubacite karticu u konzolu za igru, povežite konzolu za igru i uključite je
Korak 5: Pronađite svoju igru i počnite da igrate (možete da koristite funkciju pretrage)

Napomena: Ova opcija jednog kontrolera se može koristiti samo sa ovom konzolom za igru. Ne može se uporediti sa drugim igraćim konzolama.

Specifikacije:
Operativni sistem: Retroarhiva Linuk izvorni sistem Visoka konfiguracija.
Procesor: dual core cortek-A7. Emulator: MAME/FC/GB/GBA/MD/SFC/PS1/ATARI2600/ATARI7800 RAM: DDR3 256M
Flash: 128M
Materijal: ABS
Boja: Crna
Jezik: Podrška za više jezika


ZA OSTALE PONUDE POGLEDAJTE SVE MOJE OGLASE
ID Oglasa: #140539813
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.