slika
slika
slika
1 od 3

Konzola retro konzola sa igricama 4K ULTRA 2,4G NOVO

6.500 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
229
1
pre 11 dana
Odgovara na 90% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Tip- Top-Shop-063-600-822
Član od 28.02.2022.
Svi oglasi

Opisana konzola je veoma jednostavna za upotrebu i dolazi sa velikim brojem prethodno instaliranih igara. Evo nekih ključnih karakteristika i detalja o konzoli:

Konzola je veličine USB sticka i ima HDMI, USB i Micro-USB priključke.

U kompletu su 2 bežične kontrole u stilu PS5 koje se povezuju na konzolu pomoću USB emitera bežičnog signala od 2,4 GHz.

Uključeni su HDMI adapter i mikro USB kabl za punjenje.

Detalji o konzoli:

Konzola dolazi unapred instalirana sa ukupno 15.000 igara, bez potrebe za preuzimanjem bilo čega. Ove igre obuhvataju klasične naslove poput Super Mario, Crash Bash, 1945, Street Fighter, Contra, Metal Slug, Simpson, Pac Man, Tetris, Donkey Kong, Snow Bros, King of Fighters, Cadillacs &Dinosaurs, Sunset Riders i mnoge druge.

Konzola emulira 9 različitih tipova konzola, uključujući Gameboy, Nintendo, PlayStation 1, MAME i druge.

Korisnički interfejs je veoma jednostavan za korišćenje i dostupan je na španskom jeziku. Igre su organizovane po karticama, gde možete pretraživati po tipu konzole, dodavati omiljene igre za brz pristup, pratiti istoriju igara koje ste pokrenuli i koristiti karticu za pretragu igara koje se ne nalaze na listi.

Konzola automatski čuva vaš napredak u igrama, omogućavajući vam da nastavite tamo gde ste stali.

Konzola je dizajnirana da vam pruži jednostavan pristup klasičnim igrama i omogući vam da nastavite igranje bez gubitka napretka. Uz to, podržava emulaciju različitih konzola i dolazi sa intuitivnim korisničkim interfejsom

Evo koraka koje treba slediti kako biste je koristili:

Povežite konzolu sa TV-om: Uključite konzolu u HDMI priključak na TV-u. Ako je priključak teško dostupan ili se nalazi na neugodnom mestu, možete koristiti priloženi HDMI adapter kako biste prilagodili poziciju konzole.

Povežite mikro USB kabl za punjenje: Povežite jedan kraj mikro USB kabla na konzolu, a drugi kraj kabla u USB priključak na TV-u. Ovo će obezbediti napajanje za konzolu.

Povežite bežične kontrole: Uključite USB emiter signala za bežične kontrole u USB port konzole. Ovo će omogućiti vezu između kontrolera i konzole. Zatim uključite bežične kontrolere. Plavo svetlo označava igrača 1, dok crveno svetlo označava igrača 2.

Odaberite HDMI izlazni signal na TV-u: Na TV-u izaberite HDMI izlazni signal koji odgovara priključku na koji ste povezali konzolu. To će vam omogućiti da vidite sliku i zvuk sa konzole na TV-u.

Spremni za igru: Sada ste spremni da uživate u igrama. Na konzoli će biti dostupne različite kartice koje vam omogućavaju da pregledate igre po tipu konzole, dodate omiljene igre, pristupite istoriji igara i koristite funkciju pretrage.

Konzola dolazi sa 2 bežične kontrole u stilu PS5, mikro USB kablom za punjenje, HDMI adapterom, 64GB SD memorijskom karticom, USB 2.4G predajnikom signala za bežične kontrole i uputstvom.

Uživajte u igranju klasičnih igara na ovoj konzoli koja vam pruža jednostavnu instalaciju i širok izbor igara bez potrebe za preuzimanjem bilo čega.

Saljemo post expresom ili licno preuzimanje

Kon tel-063-600-822

ID Oglasa: #154542339
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.