slika
slika
slika
slika
1 od 4

Retro Konzola Sa Ugrađenim igricama

1.899 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
2
0
pre 11 dana
Odgovara na 19% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Mirtos Shop
Član od 06.04.2021.
kp izlog

Retro konzola sa ugrađenim igricama je čarobni povratak u prošlost za sve ljubitelje video igara. Ova kompaktna i šarmantna konzola savršena je za one koji žele da se podsete na najbolje trenutke iz zlatnog doba video igara ili da otkriju klasične naslove koji su obeležili generacije igrača.


Jednostavnog, ali elegantnog dizajna, ova retro konzola kombinuje nostalgični izgled sa modernom tehnologijom. Sa ugrađenim kontrolerima i priključcima za TV, pruža vam autentično iskustvo igranja, bez potrebe za kompliciranim postavkama. Jednostavno je povežite sa svojim televizorom i uživajte u trenucima igre kao nekad.


Konzola dolazi sa impresivnim izborom ugrađenih igara koje će zadovoljiti sve igrače. Bilo da ste odrasli igrač koji želi da se vrati u vreme kada su video igre bile jednostavne i zarazne ili mladi istraživač koji želi da otkrije kako su izgledale prve avanture, ova konzola ima sve što vam treba.


Pouzdana izrada i visokokvalitetni materijali osiguravaju dugotrajnost konzole, a širok spektar igara pruža vam beskonačne sate zabave i uzbuđenja. Bez obzira na to da li preferirate arkadne igre, pustolovne naslove, sportske simulacije ili borilačke igre, ova konzola ima sve to i još mnogo toga.






Ukoliko želite da poručite proizvod ostavite podatke za isporuku:
1. Ime i prezime
2. Ulica i kućni broj
3. Mesto
4. Poštanski broj
5. Broj telefona
Poruku sa navedenim podacima možete poslati na više načina:
• Preko platforme KupujemProdajem koristeći opciju za slanje poruke prodavcu.
• Direktnom porukom na broj telefona 0628254714
• Pozivom na broj telefona 0628254714 za direktan razgovor
Proverite da su svi podaci tačni i kompletni kako bi proces poručivanja bio što brži i efikasniji.

ID Oglasa: #165673232
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.